Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική την υπόθεση με τις απειλές των αναρχικών για μολυσμένα τρόφιμα

Ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική την υπόθεση μ...

Το ανακοίνωσαν στον ιστότοπο που διατηρούν και ανέβασαν φωτογραφίες

Στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ανατέθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, η υπόθεση με τις απειλές αντιεξουσιαστών, ότι έχουν μολύνει τρόφιμα στα σούπερ μάρκετ. Από τις αστυνομικές Αρχές, ενημερώθηκε αμέσως ο Ε.Φ.Ε.Τ.  και οι εταιρείες που αναφέρονται στο κείμενο.

Στην ανακοίνωση της αναρχικής ομάδας αναφέρεται ότι έχει δηλητηριάσει με υδροχλωρικό οξύ επώνυμα προϊόντα και πως θα τα επανατοποθετήσει σε ράφια σούπερ μάρκετ από τις 20 έως τις 24 Δεκεμβρίου! Η προκήρυξη ανέβηκε στο indymedia, έχει τον τίτλο «Πράσινη Νέμεσις Πράξη 3″ και υπογράφεται από την ομάδα » Μαυροπράσινοι Εμπρηστές».

Οι αναρχικοί υποστηρίζουν ότι με τον τρόπο αυτό επέλεξαν να κάνουν σαμποτάζ σε συγκεκριμένα προϊόντα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Διαμαρτύρονται (!) γιατί… χιλιάδες κόσμου θα αφήσει τον «καναπέ του για να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι». Και αυτό θα έχει ως θύματα εκατομμύρια «ζωντανά πλάσματα» που «είτε σφάζονται για να φτάσουν στο τραπέζι των ζωντανών/νεκρών, είτε στραγγίζονται μέχρι τελευταίας σταγόνας για να ικανοποιήσουν τις γευστικές ανάγκες τους».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις