Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χρήστος Καράβολας: "Αυτό το όμορφο ταξίδι που είχε διάρκεια 12 χρόνια έφτασε στο τέλος του"

Χρήστος Καράβολας: "Αυτό το όμορφο ...

Με απολογισμό 10 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια

Μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Χρήστου Καράβολα με τον Απόλλωνα Πάτρας. Ο έμπειρος τεχνικός των "μελανόλευκων" υποδομών έκανε την εξής γραπτή δήλωσε: "Πριν από λίγες ώρες τελείωσε η συνεργασία μου με το σωματείο του Απόλλωνα Πάτρας. Όπως όλα τα ωραία έτσι και αυτό το όμορφο ταξίδι που είχε διάρκεια 12 χρόνια με απολογισμό 10 χρυσά 2 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια έφτασε στο τέλος του.

Θέλω να ευχαριστήσω τις Διοικήσεις του σωματείου όλων αυτών των χρόνων, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και μου εμπιστεύθηκαν την ανάπτυξη του τμήματος των Ακαδημιών σε ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Απόλλωνας Πάτρας.

Καταφέραμε με πολύ δουλειά να φέρουμε τα τμήματα των Νεανίδων - Κορασίδων και Παγκορασίδων στην κορυφή της Πελοποννήσου και στις πρώτες θέσεις της Ελλάδας και να τροφοδοτούμε την Γυναικεία ομάδα με ταλαντούχες παίκτριες που την οδήγησαν στην pre-league.

Θέλω να ευχαριστήσω τα κορίτσια που δούλεψα μαζί τους με υπομονή και επιμονή και να τους πω πώς θα τις έχω πάντα στην καρδιά μου. Επίσης τους γονείς όλων των παιδιών που γίναμε μία μεγάλη και καταπληκτική παρέα.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου, τους συνεργάτες μου και τους εργαζόμενους στο γήπεδο του Απόλλωνα για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Τέλος θέλω να ζητήσω συγνώμη από όποιους ανθρώπους άθελά μου στεναχώρησα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Παρελθόν από τον Απόλλωνα ο Χρήστος Καράβολας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports