Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Έκρυβε 2,5 κιλά χασίς στην αυλή του σπιτιού του - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αίγιο: Έκρυβε 2,5 κιλά χασίς στην αυλή τ...

Συνελήφθη 41χρονος διακινητής ναρκωτικών

«Λαβράκι» έβγαλαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πάτρας το μεσημέρι της Τρίτης στο Αίγιο, σε έλεγχο που έκαναν σε όχημα 41χρονου στο Αίγιο. Κατά τον έλεγχο βρήκαν μια σακούλα με μικροποσότητα χασίς, ωστόσο η μεγάλη «μπάζα» ήταν κρυμμένη στην αυλή του σπιτιού του, όπου βρέθηκαν πάνω από 2,5 κιλά χασίς.

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής:

Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 41 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας στοιχεία που πρόεκυψαν από την έρευνά τους, εντόπισαν τον 41χρονο σήμερα το πρωί, να οδηγεί αυτοκίνητο στο Αίγιο και σε έλεγχο που του ενήργησαν, βρήκαν και κατέσχεσαν μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε, στην οικία του δράστη στο Αίγιο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν πέντε αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 2.704 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 470 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι, για την απόκρυψη των ναρκωτικών, ο δράστης είχε δημιουργήσει ειδική καβάνζτα στην αυλή του σπιτιού του, στην οποία τοποθετούσε τα ναρκωτικά μέσα σε πλαστική λίμπα, την οποία έθαβε στο χώμα και στη συνέχεια κάλυπτε με χαλίκια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις