Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υποψήφιος με το συνδυασμό Μαρλαφέκα ο Κωνσταντίνος Τσίρης, στο Επιμελητήριο Αχαΐας

Υποψήφιος με το συνδυασμό Μαρλαφέκα ο Κω...

Στο Τμήμα Εμπορίου

"Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μικρή και μεσαία τοπική επιχείρηση πολλά και δύσκολα, τα βιώνω καθημερινά ως Διευθύνων Σύμβουλος της Ξυλεμπορικής Πατρών!!! Για να λυθούν όμως τα προβλήματα χρειάζονται δυο πράγματα, οι άνθρωποι που θα παλέψουν για αυτά και το όχημα που θα δώσει οντότητα σε αυτήν την προσπάθεια!!! Η περίοδος 2012 - 2017 απέδειξε στην πράξη πως το Επιμελητήριο Αχαίας, με Πρόεδρο τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα, προσπάθησε, τόλμησε και πέτυχε πολλά και ουσιαστικά, προκειμένου να συμβάλλει στην επίλυση αυτών των προβλημάτων, να δώσει διεξόδους και να δημιουργήσει προοπτική για την τοπική επιχείρηση, σε καιρούς πολύ δύσκολους..

Για αυτό σε αυτές τις επιμελητηριακές εκλογές αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα, με το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Ενωτικής Επιμελητηριακής Πρωτοβουλίας του Πλάτωνα Μαρλαφέκα, προκειμένου να συμβάλλω κι εγώ με τις μικρές μου δυνάμεις σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια ικανών ανθρώπων, μέσα από το Επιμελητήριό μας, για όλα όσα καθημερινά απασχολούν και βασανίζουν όλους μας!!!

Για αυτό καλώ όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά σε αυτή τη σημαντική εκλογική διαδικασία και τους ζητώ να με τιμήσουν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους!!!

Σας ευχαριστώ

Τσίρης Κωνσταντίνος

Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος

Ξυλεμπορική Πατρών ΑΕ "

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις