Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εργοτάξιο η πλατεία Γεωργίου της Πάτρας για την μεγάλη κατασκευή της Χριστουγεννιάτικης φάτνης - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Εργοτάξιο η πλατεία Γεωργίου της Πάτρας ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε τις εικόνες

Μια εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη φάτνη στήνεται στην πλατεία Γεωργίου. Η διεύθυνση αρχιτεκτονικού σχεδιασμού σε συνεργασία με το καρναβαλικό εργαστήρι και τον Πέτρο Βρυώνη δημιουργούν μαγικές εικόνες, με φελιζόλ, άμμο, ξύλο και μπογιά.

Ακούστε τις μας είπε η διευθύντρια αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του δήμου Πατρέων Ελένη Αλεξοπούλου και δείτε τις εικόνες στο ΒΙΝΤΕΟ

Ακόμη και οι μάγοι με τα δώρα, τα γαιδουράκια και η απεικόνιση της Παναγίας με το θείο βρέφος, θα έχουν πραγματικές διαστάσεις, κλίμακας 1 προς 1.

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της πόλης και τα ιδιαίτερα στοιχεία για τις άγιες ημέρες δεν εξαντλούνται στην πλατεία Γεωργίου. Σύντομα και η πλατεία Τριών Συμμάχων αναμένεται να αποκτήσει το ιδιαίτερο δικό της χρώμα, με... κάτι από το χωριό του Αη Βασίλη.

Ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός δεν εξαντλείται στην πλατεία Γεωργίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα χρώμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση θα αποκτήσει και η πλατεία Τριών Συμμάχων με ιδιαίτερα στοιχεία που θα παραπέμπουν στο χωριό του Αγιου Βασίλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις