Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χίλια κομμάτια έκαναν το ΑΤΜ στην Οβρυά - ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Πάτρα: Χίλια κομμάτια έκαναν το ΑΤΜ στην...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Προκάλεσαν έκρηξη με γκάζι

Με τη μέθοδο της διοχεύτευσης γκαζιού και στη συνέχεια της ανάφλεξης, τρεις διαρρήκτες κατάφεραν να ανατινάξουν ΑΤΜ στην περιοχή της Οβρυάς. Οι αδίστακτοι δράστες εισέβαλαν σε σουπερμαρκετ της περιοχής, διέλυσαν το ΑΤΜ, αφαίρεσαν τουλάχιστον 15.000 ευρώ από τις κασετίνες του μηχανήματος και εξαφανίστηκαν.

Αυτό έμεινε μετά την έκρηξη σε ΑΤΜ που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή της Οβρυάς.

Το ΑΤΜ βρισκόταν στην πρόσοψη σουπερ μαρκετ της Οβρυάς. Οι δράστες δεν δίστασαν να εισβάλλουν στην επιχείρηση και στη συνέχεια να στήσουν την επιχείρηση διάρρηξης του τραπεζικού μηχανήματος.

Οι διαρρήκτες τους οποίους μάλιστα πρόλαβαν να δουν καθώς διέφευγαν από το σημείο, κάτοικοι της περιοχής, αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο εκτιμάται οτι ξεπερνά τις 15.000 ευρώ.

Κάτοικοι της περιοχής πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους καθώς η έκρηξη στο ΑΤΜ ήταν ισχυρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες διάνοιξαν με έκρηξη το ΑΤΜ στο οποίο νωρίτερα είχαν διοχετεύσει γκάζι. Η μέθοδος αυτή έχει εφαρμοστεί σε πλήθος ανάλογων διαρρήξεων, καθώς δεν καταστρέφει τις κασετίνες με τα χαρτονομίσματα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση έκρηξης και φθορών καθώς και διάπραξη κλοπής σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα, διάνοιξαν με έκρηξη την θύρα εξόδου χρημάτων από αυτόματη ταμειολογιστική μηχανή (Α.Τ.Μ.), που βρίσκεται σε σούπερ μάρκετ επί της οδού Δημοκρατίας στην Οβρυά Πατρών και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό που σύμφωνα με πληροφορίες του thebest ίσως και να ξεπερνά τις 15.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις