Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τραμπ και Μελάνια άναψαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Λευκό Οίκο – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Τραμπ και Μελάνια άναψαν το Χριστουγεννι...

Στα γιορτινά η επίσημη κατοικία του Προέδρου των ΗΠΑ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία Μελάνια, άναψαν το βράδυ της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου. Με τον τρόπο αυτό, δόθηκε για τους Αμερικάνους και επίσημα η έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

«Θέλουμε να ευχηθούμε όλοι χαρούμενα Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το Νέο Έτος, να έχουμε απίστευτες διακοπές και τώρα θα φέρουμε ένα πολύ όμορφο δέντρο και θα ζητήσω από την πρώτη μας κυρία να ετοιμαστεί και ίσως να κάνουμε αντίστροφη μέτρηση από 10» δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, πριν ανάψει το δέντρο με τα χιλιάδες λαμπιόνια.

Κατά την τελετή ο πρόεδρος των ΗΠΑ, είπε και τα εξής:

«Η ιστορία των Χριστουγέννων ξεκινά πριν 2.000 χρόνια με μια μητέρα, έναν πατέρα, τον γιο τους, και το πιο εκπληκτικό δώρο από όλα τα δώρα της αγάπης του Θεού για όλη την ανθρωπότητα.

Όποια και αν είναι τα πιστεύω μας, γνωρίζουμε ότι η γέννηση του Ιησού Χριστού και η ιστορία της ζωής του για πάντα άλλαξε την πορεία της ανθρώπινης ιστορίας…».

Στο μεταξύ, ο Λευκός Οίκος έχει «ντυθεί» χριστουγεννιάτικα όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο που δημοσιοποιήθηκε και το οποίο προκάλεσε ποικίλα σχόλια για το «φορτωμένο» διάκοσμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight