Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Achaia Racing Team των Αρσακείων Σχολείων Πατρών ετοιμάζεται για νέες διακρίσεις- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η Achaia Racing Team των Αρσακείων Σχολε...
Μάτσας Ηλίας

Η πολύ επιτυχημένη ομάδα από την Πάτρα με 7 χρόνια ζωής που «τρέχει» σε ρυθμούς F1!

Η Achaia Racing Team παρουσίασε την ομάδα της σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση χθες στο Επιμελητήριο Αχαΐας. Μια ομάδα από την Πάτρα με 7 χρόνια ζωής που «τρέχει» σε ρυθμούς F1!

Μετά την πρόσφατη επιτυχία της στους φετινούς Παγκόσμιους Τελικούς του διαγωνισμού F1 in Schools (όπου και κατάφερε να καταλάβει την 22η θέση ανάμεσα σε 51 ομάδες!) που πραγματοποιήθηκαν στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, η Achaia Racing Team των Αρσακείων Σχολείων Πατρών ετοιμάζεται για νέες διακρίσεις και επιτυχίες.

Η ομάδα απαρτίζεται από μαθητές του γυμνασίου και του Λυκείου Αρσακείου και συμμετέχει στο «F1 in Schools», ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει την εκπόνηση μιας άρτια ολοκληρωμένης ερευνιτικής εργασίας, μέρος της οποίας αποτελεί και η κατασκευή μικρών μοντέλων F1.

Στη χθεσινή εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετοί φορείς από την περιοχή αλλά και φίλοι των παιδιών που "τρέχουν" το συγκεκριμένο project με επιτυχία, ενώ μίλησαν παλιά και νέα μέλη της ομάδας.

Χαιρετισμό έκανε ο υπεύθυνος καθηγητής από τα Αρσάκεια σχολεία, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου, Πλάτωνας Μαρλαφέκας που είναι δίπλα στην προσπάθειά τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος και ο καθηγητής του εργαστηρίου LMS του τμήματος Μηχανολόγων του Πολυτεχνίου της Πάτρας, Δημήτρης Μούρτζης, που στηρίζει τεχνικά την ομάδα.

Πολλές διακρίσεις έχουν έρθει για την Achaia Racing Team, μεταξύ των οποίον και τα βραβεία Έρευνας και Ανάπτυξης (2012), Καλύτερης Ομάδας Γυμνασίου (2915), Καλύτερου F1 Αμαξιδίου (2015), Καλύτερου Εκθεσιακού Περίπτερου (2016), Καλύτερης Διαχείρισης Social Media (2017) και Καλύτερων Ενεργειών Marketing (2017).

Στην χθεσινή εκδήλωση έγιναν και βραβεύσεις στους υποστηρικτές της ομάδας, μεταξύ των οποίων και στο thebest.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις