Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Iδιοκτήτες σκαφών στη Μαρίνα της Πάτρας μιλούν στο thebest.gr - "Δεν μας προστατεύει επαρκώς" - ΒΙΝΤΕΟ

Iδιοκτήτες σκαφών στη Μαρίνα της Πάτρας ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Σκάφη υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία

Κατώτερη των περιστάσεων που δεν ήταν και τόσο ακραίες για την αχαϊκή πρωτεύουσα αποδείχθηκε η μαρίνα της Πάτρας. Τουλάχιστον 7 σκάφη υπέστησαν ζημιές από τον έντονο κυματισμό που προκληθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ ένα σκάφος προσέκρουσε στον βραχίωνα της μαρίνας και βυθίστηκε. Οι άνεμοι στην Πάτρα έφθασαν τοπικά και τα 10 μποφόρ.

Ένα σκάφος μάλιστα βυθίστηκε στη μαρίνα της Πάτρας αποτέλεσμα του περάσματος του κυκλώνα Ζήνωναας

Ο υπεύθυνος του γραφείου επιθεώρησης σκαφών του κεντρικού λιμεναρχείου Πατρών, Δημήτρης Ζήσης, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην μαρίνα της Πάτρας και μαζί με ιδιοκτήτες σκαφών για να κάνει την καταγραφή.

Ακούστε τι δηλώνουν στο thebest.gr ο Τάκης Γεωργιόπουλος και η Helen Mathew από την πλευρά των ιδιοκτήτών, όπως επίσης και ο υπεύθυνος του γραφείου επιθεώρησης σκαφών του κεντρικού λιμεναρχείου.

Ιδιοκτήτες σκαφών έπαθαν ζημιές χιλιάδων ευρώ και τη Δευτέρα, έφθαναν ο ένας μετά τον άλλο στη μαρίνα της Πάτρας για να επιθεωρήσουν τις περιουσίες τους.

Άνδρες του λιμενικού έκαναν καταγραφή ακόμη και το πρωί της Δευτέρας. Αρκετά σκάφη διαπιστώθηκαν με εκδορές από την παράσυρση τους, λόγω έντονου κυματισμού, ενώ κάποια άλλα είχαν μέχρι και τρύπες στα ύφαλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις