Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η βοηθός του περιφερειάρχη Αν. Τογιοπούλου, απαντά με το.. γάντι στον Δήμο Πατρέων για τους πλειστηριασμούς - ΒΙΝΤΕΟ

Η βοηθός του περιφερειάρχη Αν. Τογιοπούλ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ακούστε τι δήλωσε

Επίθεση του Δήμου Πατρέων στην Περιφέρεια, για την πρωτοβουλία που έχει πάρει ως προς την προστασία της οικογενειακής στέγης. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο δήμος λέει πως η περιφέρεια επι της ουσίας δεν προτείνει τίποτα ουσιαστικό. Την ίδια στιγμή η περιφέρεια εξακολουθεί να αναζητά τα νομικά εργαλεία για να υπερασπιστεί το δικαίωμα των πολιτών στην κατοικία, κόντρα στους πλειστηριασμούς, που πλέον θα γίνονται ηλεκτρονικά.

Η Δημοτική αρχή κατηγορεί μεταξύ άλλων την Περιφέρεια ότι ουδέποτε έθεσε την πρωτοβουλία της σε δημόσιο διάλογο στο Δημοτικό συμβούλιο.

Από την πλευρά της περιφέρειας η βοηθός του περιφερειάρχη, που έχει επιφορτισθει με το θέμα της αναζήτησης εργαλείων για προστασία των πολιτών από τους πλειστηριασμούς, Αναστασία Τογιοπούλου, απαντάει με το γάντι στον δήμο καλώντας τον να στηρίξει όπως μπορεί στην κοινή όπως την χαρακτηρίζει προσπάθεια και να αφήσει την περιφέρεια να κάνει την δική της προσπάθεια για εξεύρεση λύσης.

Σύμφωνα με τον δήμο η νομοθετική ρύθμιση που προτείνει η περιφέρεια δεν διασφαλίζει σε καμία περίπτωση την πρώτη κατοικία ενώ η όποια “προστασία” υπόσχεται υπάρχει και σήμερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις