Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τόνια Σολανάκη: "Οταν πήρα την απόφαση να επιστρέψω στην Πάτρα, είχα αισιοδοξία για τις δυνατότητες της ΝΕΠ"

Τόνια Σολανάκη: "Οταν πήρα την απόφ...

Οι δηλώσεις της έμπειρης πολίστριας

Να διατηρήσει το αήττητο έχει σαν στόχο η ΝΕΠ στο παιχνίδι της Τετάρτης (20.00) με αντίπαλο τον Τρίτωνα Αμαρουσίου στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Β΄ Ομίλου της α΄ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο.

Δηλώσεις για την προσεχή αναμέτρηση, αλλά και για τη μέχρι τώρα πορεία των «δελφινιών» έκανε η Τόνια Σολανάκη, η οποία ήταν εκ των κορυφαίων παικτριών στην τελευταία νίκη επί του Νηρέα Χαλανδρίου. Οι κυριότερες τοποθετήσεις της έμπειρης πολίστριας της ΝΕΠ έχουν ως εξής:

«Στον αγώνα με τον Νηρέα πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και με τον τρόπο που θέλαμε. Θεωρώ πως το εν λόγω παιχνίδι ποιοτικά ήταν ανώτερο από όλα όσα έχουμε παίξει μέχρι στιγμής. Μπορεί το σκορ να ήταν κλειστό, όμως αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία γιατί οι φάσεις που δημιουργήσαμε και τα γκολ που βάλαμε ήταν δημιουργικά και πάνω σε όλα εκείνα που μας ζητάει μέσα στην πισίνα και ο προπονητής μας (σ. Δημήτρης Μπιτσάκος).

Κάποια γκολ δεν μπήκαν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίξαμε σωστά. Και η άμυνά μας, θεωρώ πως ήταν πολύ βελτιωμένη, ειδικά στον παίκτη λιγότερο, πράγμα που μας έδινε σιγουριά και μας έκανε να νιώθουμε πως έχουμε τον έλεγχο στο παιχνίδι και πως τα γκολ θα έρθουν κάποια στιγμή, όπως κι έγινε».

«Μπροστά μας έχουμε δυο σημαντικά παιχνίδια, κόντρα στον Τρίτωνα Αμαρουσίου στην Πάτρα και με το Ρέθυμνο στην Κρήτη, στα οποία θα επιδείξουμε φυσικά την ίδια σοβαρότητα. Το γεγονός, όμως, παράλληλα, ότι έχουμε ήδη κλειδώσει την είσοδό μας στον Ομιλο για τις θέσεις 3-6, θεωρώ πως μας δίνει αβαντάζ για να δοκιμάσουμε κάποια καινούργια πράγματα και για να παίξουμε χωρίς πίεση.

Αυτό σίγουρα μόνο καλό μπορεί να μας κάνει στην παρούσα φάση, ενώ, παράλληλα, μας βοηθάει και για τον επόμενο στόχο μας, ο οποίος είναι η είσοδός μας στην 4άδα του πρωταθλήματος».

«Οταν πήρα την απόφαση να επιστρέψω στην Πάτρα, είχα αισιοδοξία για τις δυνατότητες της ΝΕΠ και πραγματικά χαίρομαι σήμερα με την πορεία μας, αλλά και με το ότι διαπιστώνω ότι όντως μπορούμε να καταφέρουμε μια θέση μέσα στην πρώτη 4άδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Το απόλυτο στις νίκες για τις γυναίκες της ΝΕΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports