Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σάββας Τζάκης: "Οι εμποροϋπάλληλοι δεν θέλουν λευκές νύχτες και μαύρες Κυριακές" - ΒΙΝΤΕΟ

Σάββας Τζάκης: "Οι εμποροϋπάλληλοι ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Έντονες οι διαμαρτυρίες από εμποροϋπαλλήλους σε αυτό το ενδεχόμενο

Ένα έγγραφο το οποίο έπεσε στα χέρια συνδικαλιστών εμποροϋπαλλήλων έχει ανάψει νέες φωτιές στον κλάδο και μετά τις κινητοποιήσεις κατά του ανοίγματος των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές. Σύμφωνα με αυτό, ο  σύλλογος Έμπορων Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου Πάτρας καλεί τα μέλη του να συνυπογράψουν δήλωση υπέρ της καθιέρωσης λευκής νύχτας στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ακούστε τι λέει για το θέμα ο συνδικαλιστής εμποροϋπάλληλος, Σάββας Τζάκης

Την προηγουμενη εβδομαδα στα χέρια των εμποροϋπαλλήλων έπεσε ένα έγγραφο το οποίο φέρεται να διακινήθηκε από τον Σύλλογο Έμπορων Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου Πάτρας. Το έγγραφο καλούσε όλα τα μέλη του να υπογράψουν τη δήλωση για να διεξαχθεί ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ την ημερα της έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού όπως επίσης και τον Σεπτέμβριο το Σαββατο του PICK Πάτρας.

Η πρόταση για λευκή νύχτα βρίσκει τους εμποροϋπαλλήλους αντιθετους. Διαμαρτύρονται για αυτή την πρωτοβουλία του συλλόγου εμπορων ιστορικού κέντρου και ισχυρίζονται πως το μάρμαρο θα πληρώσουν οι χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι που θα αναγκαστούν να δουλέψουν παραπάνω ώρες μετά από μια εξαήμερη εργασία και ταυτόχρονα θα αποκλειστούν από τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα δρώμενα της ημέρας.

Οι εμποροϋπάλληλοι εκτιμούν πως η θεσμοθέτηση της λευκής νύχτας θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τα ήδη βαριά λειτουργικά έξοδα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Επικοινωνήσαμε με τη διοίκηση του συλλόγου εμπορων ιστορικού κέντρου, τα μέλη της οποίας ωστόσο δεν θέλησαν να κάνουν καμία δήλωση μέχρι να προκύψει το τελικό σχέδιο και οι εμπλεκόμμενοι φορείς, όπως ορίζει ο νόμος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις