Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιώργος Ξένος και Δήμητρα Δεμέτη ενώθηκαν με τα "δεσμά" του γάμου, στο νησί της Ζακύνθου - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιώργος Ξένος και Δήμητρα Δεμέτη ενώθηκα...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε τις εικόνες

Στον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής Κυψέλης στη Ζάκυνθο, η συνάδελφος δημοσιογράφος του Ιόνιαν Δήμητρα Δεμέτη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τουριστικό επιχειρηματία, Γιώργο Ξένο. Τηρώντας τις παραδόσεις, ο γαμπρός έφθασε πρώτος στην εκκλησία, ενώ η απαστράπτουσα νύφη φορώντας ένα υπέροχο νυφικό έφθασε με την επιβαλλόμενη καθυστέρηση. Οταν συναντήθηκε και αγκαλιάστηκε με τον γαμπρό άρχισαν να πέφτουν και οι.. μπαλωθιές!

Το thebest.gr ήταν εκεί και κατέγραψε τις εικόνες

Κατά την έξοδό του ζευγαριού από την εκκλησία οι παρευρισκόμενοι πετούσαν ρύζι για το καλό, ενώ οι κουμπάροι φρόντισαν να τηρήσουν όλα όσα απαιτούν οι περιστάσεις.

Η γαμήλια δεξίωση δόθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου Κάραβελ στο Τσιλιβί. Ανάμεσα στους καλεσμένους πολλοί φίλοι και συγγενείς, συνάδελφοι των νεόνυμφων από το ΙΟΝΙΑΝ και την εφημερίδα ΗΜΕΡΑ, από τον τουριστικό και επιχειρηματικό κλάδο εως και την αυτοδιοίκηση.

Στους νεόνυμφους και στις οικογένειές τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία. Αγάπη και υγεία να συνοδεύουν το υπόλοιπο της κοινής τους ζωής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight