Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκίνηση στην κηδεία του ηθοποιού Βασίλη Μαυρομάτη - Παρέστη και η πρώην σύζυγος του Λίλα Καφαντάρη

Συγκίνηση στην κηδεία του ηθοποιού Βασίλ...

Ετάφη στο νεκροταφείο της Καισαριανής

Μέσα σε κλίμα θλίψης και συγκίνησης έγινε την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 στο νεκροταφείο της Καισαριανής, στην Αθήνα η κηδεία του παλιού, γνωστού ηθοποιού Βασίλη Μαυρομάτη, ο οποίος είχε εργαστεί λόγω της ωραίας, βαθιάς φωνής του και ως εκφωνητής. Ο Βασίλης Μαυρομάτης πέθανε στα 82 του χρόνια. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο σημαντικός καλλιτέχνης που είχε παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες είχε αποτραβηχτεί από τον καλλιτεχνικό χώρο και είχε δημιουργήσει ένα ξενώνα κοντά στη Λίμνη Πλαστήρα, στη Θεσσαλία.

Φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς, είπαν το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Μαυρομάτη που κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Καισαριανής. Στην εξόδιο ακολουθία του αγαπητού πρωταγωνιστή παρέστησαν και η πρώην σύζυγός του, ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ Λίλα Καφαντάρη, με την κόρη τους Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν και η βαφτιστήρα του εκλιπόντος, η δημοσιογράφος, συνεργάτιδα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία έδωσε το παρών με τη μητέρα της, Κατερίνα Αντωνοπούλου. Επίσης παρέστη ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Βασίλης Μαυρομάτης είχε γεννηθεί στην Αθήνα και είχε καταγωγή από την Σαντορίνη και την Κρήτη. Είχε παντρευτεί 4 φορές. Η μία σύζυγος του υπήρξε η γνωστή τραγουδίστρια του Νέου Κύματος Καίτη Χωματά, με την οποία απέκτησε δύο κόρες, ενώ τρίτη του σύζυγος ήταν η ηθοποιός Λίλα Καφαντάρη με την οποία απέκτησαν μία κόρη, την επίσης ηθοποιό, Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Οι φωτ. είναι από το tlife.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις