Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μαρία Μανέτα: "Εμπειρία, ταλέντο, φυσική κατάσταση και… Μπιτσάκος"

Μαρία Μανέτα: "Εμπειρία, ταλέντο, φ...

Τα μυστικά επιτυχίας της ΝΕΠ

Έτοιμη για το 3 στα 3 στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο είναι η ΝΕΠ, με τη Μαρία Μανέτα να αποτελεί ένα από τα βασικά «όπλα» που θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής των «δελφινιών», Δημήτρης Μπιτσάκος στο παιχνίδι του Σαββάτου («Α. Πεπανός», 15.00) με αντίπαλο το Ρέθυμνο.

Η πολύπειρη πολίστρια αναφέρθηκε τόσο στη μέχρι τώρα πορεία της ΝΕΠ, όσο και στην συνέχεια του πρωταθλήματος και στους στόχους της πατρινής ομάδας. Οι κυριότερες τοποθετήσεις της έχουν ως εξής:

«Η ομάδα μας στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε λίγο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος παρουσιάστηκε ανέτοιμη και χωρίς ομοιογένεια και αυτό ήταν λογικό λόγω των αλλαγών που έγιναν σε σχέση με το περσινό ρόστερ. Με αυτές τις εμφανίσεις που κάναμε ξέραμε ότι θα είχαμε δύσκολο έργο στα εκτός έδρας παιχνίδια με Νηρέα Χαλανδρίου και Τρίτωνα Αμαρουσίου.

Τελικά, όμως, οι οδηγίες του προπονητή μας, η καλή φυσική κατάσταση και η εμπειρία που διαθέτουμε ήταν οι βασικοί λόγοι που μας οδήγησαν στα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Θεωρώ ότι θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο στην συνέχεια και ότι με την προσθήκη και της Ευδοκίας Τσιμάρα, η ΝΕΠ θα παρουσιάσει ακόμη καλύτερο πρόσωπο».

«Πιστεύω ότι το Ρέθυμνο είναι στα μέτρα μας και θα παίξουμε για τη νίκη. Ο στόχος μας είναι η κατάληψη της μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων στον Β΄ Ομιλο της α΄ φάσης του πρωταθλήματος».

«Το κλίμα στην ομάδα μας είναι καλό, κάτι βέβαια που συνηθίζεται όταν έρχονται νίκες, αλλά και εξαιτίας της πολύ ενδιαφέρουσας προπόνησης που γίνεται από τον προπονητή μας στην πισίνα. Μακάρι να ήμουν πάλι 20 χρονών και να δούλευα με έναν τόσο καλό προπονητή όπως είναι ο Δημήτρης Μπιτσάκος».

«Η φετινή ΝΕΠ αποτελείται από αρκετές έμπειρες παίκτριες, αλλά και από πολλές νεαρές και ταλαντούχες. Οι ισορροπίες είναι μεν δύσκολες, όμως ο προπονητής μας κάνει πολλές αλλαγές και διαχειρίζεται το υλικό που έχει με το καλύτερο τρόπο. Πιστεύω ότι κάνει εξαιρετική διαχείριση».

«Τέλος, μιας και μου δίνεται το βήμα, θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Μπιτσάκο που μου έδωσε τη δυνατότητα να συμμετάσχω σε αυτή την ομάδα και να τον ζήσω και σαν προπονητή. Τιμή μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Kολύμβηση: Στο Αγρίνιο η αγωνιστική ομάδα της ΝΕΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports