Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 19): Τι θα γίνει το θέατρο Λαδόπουλου

Αποκλειστικό (Νο 19): Τι θα γίνει το θέα...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Θα δοθεί για μελέτες στο Σεισμολογικό Ινστιτούτο

O κύβος ερρίφθη! Το θέατρο τέχνης του Λαδόπουλου, που φτιάχτηκε για τις ανάγκες της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, μετατρέπεται οριστικό σε πεδίο ερευνών του Σεισμολογικού Ινστιτούτου!

Η είδηση, όπως αποκαλύπτει το thebest, έγινε γνωστή νωρίς το πρωί μετά τη συνάντηση που είχαν ο δήμαρχος Πατρέων, ο περιφερειάρχης, ο Πρύτανης, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, ο αστυνομικός διευθυντής, η ξανθιά καλοντυμένη καθηγήτρια που παρέλασε στο Ναύπλιο, κλιμάκιο του Υπουργείου, ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προοστασίας και το ντελίβερι που κουβάλησε τους καφέδες από τα coffee island και του άρεσε τα όσα άκουγε, μέχρι να βρεθούν τα ψιλά για να πληρωθεί τους καπουτσινίσιμους και τις εσπρεδούρες.

Αποφασίστηκε λοιπόν όπως το Θέατρο δοθεί στο Σεισμολογικό Ινστιτούτο ώστε να γίνονται έρευνες για τη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή.

«Θα το δένουμε με ειδικό τρόπο και συνδεσμολογία, θα το ταρακουνούμε, σαν σε μίξερ, ώστε να δούμε αν αντέχει και το σημαντικότερο γιατί αντέχει τόσα χρόνια και δεν έχει γκρεμιστεί», δήλωσε ο αρμόδιος γεωφυσικός με ειδίκευση στην κίνηση των τεκτονικών πλακών, διακεκριμένος συμπολίτης Dr Βαλάντης Κουνίσης.

 

Αποκλειστικό (Νο 18): Εικόνες του Αγίου Στάλιν στον Αγιο Ανδρέα Πάτρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα