Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι μικροί μαθητές του Στρούμπειου γιόρτασαν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Οι μικροί μαθητές του Στρούμπειου γιόρτα...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 γιορτάστηκε στο Στρούμπειο η Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940! Αρχικά πραγματοποιήθηκε η Τελετή Παράδοσης της Σημαίας στον Σημαιοφόρο και τους παραστάτες της ΣΤ' Τάξης από τη Διευθύντρια κ. Μαρία Μαρκέτου.
Ακολούθησε ομιλία για την Επέτειο  από τον εκπαιδευτικό κ. Χρήστο Χαρμπίλα.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν από τους μαθητές/τριες της Δ΄ Τάξης δυο υπέροχα θεατρικά δρώμενα με πολλά μηνύματα αλλά και έντονες συγκινησιακά στιγμές  παρουσιάζοντας το σθένος και τον ηρωισμό των Ελλήνων που αντιστέκονταν στους κατακτητές της
χώρας μας! Ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν οι μαθητές ξεχύθηκαν στους θεατές μοιράζοντας προκηρύξεις με συνθήματα για την Ελευθερία και κρατώντας την ελληνική Σημαία!!  'Ολη η γιορτή ήταν αφιερωμένη στο μεγαλείο της ελληνικής ψυχής!!
Επιμελήθηκαν τη γιορτή με  αγάπη και φαντασία οι εκπαιδευτικοί της Δ' τάξης: η  κ. Κατερίνα Συλλαϊδή- Υποδιευθύντρια του σχολείου και ο κ. Χρήστος Χαρμπίλας δάσκαλος.
Η γιορτή πλαισιώθηκε από πολύ όμορφα τραγούδια της χορωδίας με την επιμέλεια  της μουσικού του σχολείου κ.Ξένιας Πελεκούδα .
Οι μαθητές  ενθουσίασαν όλους τους παρευρισκόμενους που τους καταχειροκρότησαν!!
Συνεργάστηκαν επίσης η θεατρολόγος κ. Τέτη Ζέρβα και ο εκπ/κός Πληροφορικής κ. Αποστόλης Κωτσόπουλος. Τα σκηνικά εποχής επιμελήθηκαν η κ. Μαρία Μανωλοπούλου και η κ. Νέλλη Ζούβελου γονείς του Στρουμπείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις