Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Κριός

Ένα ξεκαθάρισμα γίνεται στις σχέσεις σας αυτές τις μέρες με το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα, το οποίο δημιουργεί κρίσεις τόσο σε προσωπικές, όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις. Μια όψη που “σκοτώνει” δεσμούς που είναι τοξικοί. Προκαλεί όμως και κάποια οικονομικά αδιέξοδα προς το παρόν – σύντομα θα υποχωρήσουν.

Ταύρος

Η διαφορετική φιλοσοφία και στάση ζωής ορισμένων ανθρώπων, όπως και κάποιες λεπτομέρειες τις οποίες παρατηρείτε, γίνονται αυτές τις μέρες αφορμή να ξεκαθαρίσουν κάποιες σχέσεις με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα. Κρίσεις δημιουργούνται κυρίως σε σχέσεις μέσα στον εργασιακό χώρο, αλλά και με δασκάλους, συγγενείς εξ αγχιστείας και αλλοδαπούς.

Δίδυμοι

Ερωτικές σχέσεις αλλά και οικονομικές συνεργασίες περνούν από κρίσεις αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα, ενώ και οι σχέσεις με τα παιδιά ίσως έχουν δυσκολίες και ξεκαθαρίσματα. Μια όψη που αυξάνει την καχυποψία και τις ίντριγκες. Δύσκολο να εμπιστευτείτε τώρα ορισμένους ανθρώπους. Οικονομικές μαύρες τρύπες.

Καρκίνος

Είναι δύσκολη για τις σχέσεις η όψη τετραγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα, γι’ αυτό μην απορείτε αν βγαίνουν απ’ τη ζωή σας ορισμένα άτομα αυτές τις μέρες. Γίνονται σημαντικά ξεκαθαρίσματα, τόσο σε αισθηματικούς δεσμούς και συνεργασίες, όσο και με την οικογένεια. Προσέξτε τις εμμονές και τα “δράματα”. Οικονομικά αδιέξοδα.

Λέων

Γίνονται φαρμακερές κριτικές αυτές τις μέρες με την δύσκολη όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα, η οποία φέρνει ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό χώρο και σε σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Προσέξτε τις ίντριγκες στη δουλειά. Φαίνεται να παρατηρείτε κάποιες λεπτομέρειες ή λόγια που γίνονται κριτήριο αποβολής ορισμένων ανθρώπων απ’ τη ζωή σας.

Παρθένος

Οι αξίες που παρουσιάζουν ορισμένοι άνθρωποι, όπως και η έλλειψη εμπιστοσύνης, γίνονται αφορμή αυτές τις μέρες για να βγουν άνθρωποι απ’ τη ζωή σας, με τη δύσκολη όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα. Μια επιρροή που προκαλεί κρίσεις στα ερωτικά αλλά και με τα παιδιά – προσέξτε χειριστικές συμπεριφορές, κτητικότητα και ζήλιες.

Ζυγός

Η Αφροδίτη που διατρέχει το ζώδιό σας κορυφώνει τώρα δυσμενή όψη με τον βαρύ Πλούτωνα, η οποία αυτές τις μέρες κάνει ένα ξεκαθάρισμα στο παρελθόν και στις σχέσεις σας – βγαίνουν απ’ τη ζωή σας άνθρωποι τοξικοί που εμποδίζουν την εξέλιξη σας. Κρίσεις στις σχέσεις με τους δικούς σας. Εμμονές, καχυποψία. Οικονομικές μαύρες

Σκορπιός

Τελειώνουν αυτές τις μέρες κάποιες σχέσεις και συνεργασίες, όχι χωρίς “δράματα”, λόγω της δύσκολης όψης Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα. Μια επιρροή που εκτός από τις ερωτικές σχέσεις και συνεργασίες, προκαλεί κι ένα ξεκαθάρισμα με συγγενείς, συμμαθητές και γείτονες. Ίσως λέγονται πικρά λόγια, ενώ δεν λείπουν κουτσομπολιά, περιπλοκές και παρασκήνια.

Τοξότης

Φαίνεται να χάνετε την εμπιστοσύνη σας αυτές τις μέρες προς ορισμένους ανθρώπους με την δύσκολη όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα, μια επιρροή που κυρίως προκαλεί ξεκαθαρίσματα με φίλους ή γνωστούς, με διαδικτυακές επαφές, όπως και σε σχέσεις μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα – διαφορές αξιών. Οικονομικές περιπλοκές, εμμονές και μαύρες τρύπες.

Αιγόκερως

Άμεσα επηρεάζει το ζώδιό σας η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα, μια επιρροή που αυτές τις μέρες φέρνει σημαντικά ξεκαθαρίσματα ή τελειώματα σε προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες. Αρκετή καχυποψία και έλλειψη εμπιστοσύνης. Είναι δύσκολη και για τα οικονομικά σας, καθώς προκαλεί ορισμένα αδιέξοδα προς το παρόν.

Υδροχόος

Κλείνουν κάποιοι κύκλοι αυτές τις μέρες και τελειώνουν ορισμένες σχέσεις, με το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα, το οποίο προκαλεί διάφορες περιπλοκές, εμμονές και παρασκήνια. Κυρίως ξεκαθαρίζουν σχέσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας, με δασκάλους, με αλλοδαπούς, και με ανθρώπους με διαφορετικές φιλοσοφίες και ηθικές. Πιθανό πρόσκαιρο αίσθημα ματαιότητας.

Ιχθύες

Φιλίες και σχέσεις μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα ή με διαδικτυακές σας επαφές, περνούν από ξεκαθαρίσματα αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα, το οποίο βγάζει απ’ τη ζωή σας ανθρώπους με άλλες ιδεολογίες. Ίσως χάνετε την εμπιστοσύνη σας προς κάποιους. Περιπλοκές, ίντριγκες, παρασκήνια. Μπλοκάρισμα οικονομικό και σε σχέδια.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being