Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ από τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Γεωργίου Αθανασιάδη Νόβα

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ από τα αποκαλυπτ...

Στην πόλη της Ναυπάκτου

Στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Ναυπάκτιου πολιτικού-Λογοτέχνη-Ακαδημαϊκού και Ευεργέτη Γεωργίου Αθανασιάδη Νόβα, προχώρησε την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 το πρωί ο Δήμος Ναυπακτίας.

Η προτομή του Γ. Αθανασιάδη Νόβα (1893-1987), τοποθετήθηκε έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας στο Ξενία, εκεί που κάποτε ήταν ο κήπος της οικογένειας, έκταση που μετέπειτα μεταβιβάστηκε στον δήμο Ναυπακτίας.

Η προτομή όπως αναφέρει το nafpaktianews.gr, φιλοτεχνήθηκε με έξοδα του Γρ. Βαρελά, ο οποίος από το 2003 αγωνίζεται για την δημιουργία έργων τέχνης και την προώθηση έργων τουριστικής υποδομής στη περιοχής της Ναυπάκτου. Να σημειωθεί ότι πολλά από τα γλυπτά του δωροθέτη κοσμούν πολλές πλατείες του δήμου.

Στην λιτή αυτή τελετή έδωσαν το παρών εκτός από τον δωρητή της προτομής κ. Βαρελά, ο δήμαρχος Τ.Λουκόπουλος, μέλη του δημοτικού συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι Σιαμαντάς και Καρακώστας, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε Μαζί τη Ναυπακτία και πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου Θ. Παπαθανάσης, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ. Ν.Τσερπέλης, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις