Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λάκης Λαζόπουλος: Έχει απογοητεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και τους ίδιους – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Λάκης Λαζόπουλος: Έχει απογοητεύσει ο ΣΥ...

Μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα

Για όλα μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος στην πρεμιέρα της εκπομπής Late Night, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, στον ANT1, το βράδυ της Τρίτης. Για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ψέματα στον κόσμο, τόνισε:

«Δεν πιστεύω ότι έλεγε ψέματα, αλλά στο τέλος δεν με ενδιαφέρει αυτό. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το τι περίμενε ο κόσμος και τι κατάφερε η κυβέρνηση. Και στην πολιτική και στη ζωή το θέμα είναι να μπορείς να καταφέρεις αυτό που ισχυρίζεσαι. Η κυβέρνηση θα κριθεί ανάλογα με το τι κατάφερε στο τέλος. Οι εκλογές κρίνονται τους τελευταίους δύο μήνες, τις τελευταίες μέρες».

Για το αν έχει ψηφίσει και αν θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές: «Εγώ μπορεί να ψηφίζω τελείως άλλα πράγματα από αυτά που λέω. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που πιστεύω σαν δημιουργός με αυτό που θα κάνω στην κάλπη σαν πολίτης. Είναι το ίδιο πρόσωπο, αλλά η πολιτική μου εκτίμηση αφορά μόνο εμένα».

Για το ότι στήριξε τον Τσίπρα πολύ περισσότερο από τον Καραμανλή: «Έτσι όπως το θέτεις είναι λάθος. Ο Καραμανλής στηρίχτηκε από μόνος του. Είχε απέναντι στον κόσμο μία ηθική, μία λογική, που ήταν αγαπητός. Ο τρόπος που θα πλησιάσεις έναν αγαπητό άντρα είναι τελείως διαφορετικός από αυτόν που θα πλησιάσεις κάποιον που «κάνει κλικ» στον κόσμο από την αρχή», ενώ για τις φήμες περί φιλίας με τον Τσίπρα απάντησε: «Λένε πάρα πολλά, η δουλειά μου δεν είναι να απαντώ σε όσα λένε. Δεν θέλω να διορθώσω την καριέρα μου, κάνοντας μαστοριλίκια. Δεν είναι το θέμα αν είμαι φίλος του Τσίπρα. Η σάτιρα δεν έχει να κάνει καθόλου με προσωπικές σχέσεις».

Με πληροφορίες από το altsantiri.gr

Πήγη βίντεο: zappit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight