Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αθηνά Τραχήλη: Οι τρεις λόγοι επιτυχίας του προσυνεδρίου

Αθηνά Τραχήλη: Οι τρεις λόγοι  επιτυχίας...

Τι αναφέρει σε ανακοίνωση της

Σε τρεις βασικούς άξονες στηρίζεται η επιτυχία του προσυνεδρίου της Πάτρας, κατά το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη. Η κ. Τραχήλη, μιλώντας μετά το τέλος των εργασιών σε δημοσιογράφους, εστίασε:

-Πρώτον, στην εξαιρετική προετοιμασία του προσυνεδρίου και στο υψηλό επίπεδο όλων των εισηγήσεων.

-Δεύτερον, στον ουσιαστικό και σε βάθος διάλογο που αναπτύχθηκε ελευθέρα και ανοικτά, χωρίς προκαταλήψεις, αγκυλώσεις και τα γνωστά στεγανά που χαρακτηρίζουν μια συνηθισμένη κομματική εκδήλωση.

-Και τρίτον, στο γεγονός ότι στο προσυνέδριο συμμετείχαν νέες και νέοι πέραν των τειχών της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός που δείχνει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκει διαρκώς ερείσματα στις τάξεις της νεολαίας και οικοδομεί μαζί τους μια ειλικρινή σχέση ευθύνης, σεβασμού και εμπιστοσύνης.

«Θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στην ομιλία του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη και στην σαφή του δέσμευση ότι στο ζήτημα της Παιδείας η Νέα Δημοκρατία θα είναι ανυποχώρητη σε ό,τι αφορά στην πλήρη υλοποίηση των προγραμματικών της δεσμεύσεων», είπε η κ. Τραχήλη. Προσθέτοντας ότι «το μεσημέρι του Σαββάτου η ομιλία του κ. Μητσοτάκη εξέπεμψε ένα σαφές μήνυμα αποφασιστικότητας, επανόδου της χώρας σε κανονική τροχιά και αισιοδοξίας για το μέλλον ως αντίβαρο στην ζοφερή πραγματικότητα που βιώνει σήμερα η ελληνική κοινωνία και ιδίως οι νέοι μας».

Η κ. Τραχήλη σημείωσε, επίσης, ότι «οι νέοι έχουν απαιτητικό αισθητήριο, έχουν συναίσθηση των σημερινών συνθηκών και δεν παρασύρονται από τους επικοινωνιακούς τακτικισμούς και τις αποπροσανατολιστικές κινήσεις της κυβέρνησης. Και αυτός είναι ο λόγος που συμμετέχουν στον ανοικτό διάλογο που έχει ξεκινήσει η Νέα Δημοκρατία με την κοινωνία, αξιολογώντας αυστηρά τις θέσεις και τις προτάσεις μας, ως την μόνη ουσιαστική και αξιόπιστη βάση εξόδου από την κρίση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις