Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΒΑ: Ο ασταμάτητος Αντετοκούνμπο οδηγεί τους Μπακς - ΒΙΝΤΕΟ

ΝΒΑ: Ο ασταμάτητος Αντετοκούνμπο οδηγεί ...

Νέα μεγάλη εμφάνιση από τον διεθνή σούπερ σταρ

Σε απίστευτη κατάσταση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από την αρχή της σεζόν στο ΝΒΑ. Ο διεθνής σούπερ σταρ πραγματοποίησε νέα μεγαλειώδη εμφάνιση (32 πόντους με 13/21 δίποντα και 6/8 βολές, 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 τάπες και 1 κλέψιμο) στη νίκη των Μπακς επί των Χόρνετς.

Συνεχίζοντας εμφανίσεις όχι επιπέδου All Star, αλλά MVP, ο Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς σε τρίτη νίκη σε τέσσερα ματς, 103-94 στο Μιλγουόκι.

Ο 22χρονος άσος είχε 32 πόντους με 13/21 δίποντα και 6/8 βολές, 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 τάπες και 1 κλέψιμο, με μοναδικό ψεγάδι σε 39 λεπτά συμμετοχής τα 6 του λάθη.

Μάλιστα φτάνοντας τους 147 πόντους (36,75 ανά αγώνα) στα τέσσερα πρώτα ματς της σεζόν έφτασε σε αριθμό που δεν έχει πετύχει ΠΟΤΕ κανένας παίκτης στην ιστορία των Μπακς.

Αυτή τη φορά είχε αρκετή στήριξη από τους συμπαίκτες του, με τον Κρις Μίντλετον να προσφέρει 20, τον Μίρζα Τελέτοβιτς 15 (με 5/9 τρίποντα) και τον Τόνι Σνελ 13 πόντους.

Για τη Σάρλοτ ο Φρανκ Καμίνσκι με 18 και ο Τζέρεμι Λαμπ με 17 πόντους πάλεψαν περισσότερο, ενώ ο Ντουάιτ Χάουαρντ είχε 8 πόντους, 22 ριμπάουντ και 4 τάπες, αλλά 0/9 βολές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports