Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 23 Οκτώβριου

Τα ζώδια σήμερα 23 Οκτώβριου

Ζώδια

Κριός

Ξεκινά ένας εσωστρεφής μήνας με την είσοδο σήμερα του Ήλιου στο μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού, στον οποίο η προσοχή σας θα στραφεί περισσότερο στο μέσα σας, στην ψυχολογία σας. Επίσης θα δοθεί έμφαση σε θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, συντάξεων ή άλλα. Καλή εποχή για έρευνα – ο Ήλιος ρίχνει φως σε ό,τι μυστικό. Ερωτική εποχή.

Ταύρος

Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο Ήλιος και ξεκινά για εσάς ένας μήνας κοινωνικός, στον οποίο θα δείτε και θα γνωρίσετε κόσμο. Η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται κυρίως στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, τους άλλους γενικά, και στο πώς να κρατάτε καλές ισορροπίες. Εστίαση επίσης σε θέματα ομορφιάς, αισθητικής και μόδας.

Δίδυμοι

Με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου σήμερα μπαίνετε σε έναν παραγωγικό αστρολογικό μήνα, στον οποίο θα τακτοποιήσετε πολλές δουλειές και λεπτομέρειες, ενώ θα είστε πιο δημιουργικοί στην εργασία σας και στην καθημερινότητα. Εστίαση επίσης σε θέματα υγείας, υγιεινής, διατροφής, fitness. Ακόμα, τα κατοικίδια τραβούν αρκετή απ’ τη προσοχή σας.

Καρκίνος

Μπαίνετε σε έναν δημιουργικό, ερωτικό και σχετικά πιο ανέμελο αστρολογικό μήνα τώρα με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, στον οποίο θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για παιχνίδι, σπορ, διασκέδαση, φλερτ και ωραίες δραστηριότητες. Αυξημένη λάμψη, ζωτικότητα και αυτοπεποίθηση. Έμφαση θα δοθεί και σε θέματα παιδιών, όπως και σε ζητήματα επιχειρηματικά.

Λέων

Κάπως πιο εσωστρεφής ο μήνας που ξεκινά τώρα με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, και θα βγει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια. Μια περίοδος στην οποία η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται περισσότερο στην οικογένεια, το σπίτι και σε θέματα ακινήτων. Πιο νοσταλγική εποχή, ασχολείστε με το παρελθόν και με τα συναισθήματά σας.

Παρθένος

Αλλάζει ζώδιο σήμερα ο Ήλιος και σας βάζει σε μια επικοινωνιακή και ζωηρή περίοδο ενός μήνα, στον οποίο θα γνωρίσετε και θα μιλήσετε με κόσμο, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για βόλτες και ταξιδάκια. Αρκετές μετακινήσεις γενικά. Η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται στη μάθηση, σε σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο. Έμφαση σε συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Ζυγός

Φεύγει ο ζωοδότης Ήλιος απ’ το ζώδιό σας, ενώ τώρα που περνά στον Σκορπιό θα δώσει έμφαση σε θέματα οικονομικά για ένα μήνα, όπως και σε αγορές, πωλήσεις, πληρωμές, και στα αποκτήματά σας. Επίσης θα εστιαστείτε περισσότερο σε θέματα αξιών και ασφάλειας. Μια πιο ήρεμη περίοδος, με περισσότερες ευκαιρίες για απόλαυση της ζωής.

Σκορπιός

Στο ζώδιό σας μπαίνει ο λαμπρός Ήλιος και για ένα μήνα θα αυξήσει τη λάμψη, την δημιουργικότητα, την αυτοπεποίθηση και την ζωτικότητά σας. Θα εστιαστείτε περισσότερο στον εαυτό σας και θα βρίσκεστε στο επίκεντρο του κοινωνικού σας κύκλου. Προσδιορίζετε καλύτερα τι είστε και τι θέλετε, ενώ παίρνετε αποφάσεις και προχωράτε σε ξεκινήματα.

Τοξότης

Το πέρασμα του Ήλιου απ’ τον τελευταίο σας οίκο σάς βάζει σε μια περίοδο ενός μήνα με περισσότερη εσωστρέφεια και ανάγκη για απόσυρση, ησυχία και φυγή απ’ τα καθημερινά, ώστε να κάνετε τους απολογισμούς σας. Ο Ήλιος ρίχνει φως στο υποσυνείδητό σας. Κλείνετε κάποιους κύκλους. Έμφαση σε θέματα πνευματικότητας, φιλανθρωπίας και τέχνης.

Αιγόκερως

Ένας καινούργιος αστρολογικός μήνας ξεκινά σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, ο οποίος θα είναι πιο κοινωνικός, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, αλλά και να συμμετέχετε πιο ενεργά σε ομάδες, συλλόγους και στο διαδίκτυο. Θα φανείτε περισσότερο μέσα απ’ τα social media. Κάνετε σχέδια, εστιάζεστε στο μέλλον.

Υδροχόος

Θα φανείτε περισσότερο δημοσίως κι επαγγελματικά για ένα μήνα με την αλλαγή τώρα ζωδίου του Ήλιου, ο οποίος σας βάζει σε μια περίοδο με έμφαση στην επαγγελματική και κοινωνική σας καταξίωση. Θα είστε πιο ευάλωτοι σε κριτικές ωστόσο, οπότε χρειάζεται σοβαρότητα. Περισσότερες υποχρεώσεις στο διάστημα αυτό. Ευκαιρία οργάνωσης της ζωής σας.

Ιχθύες

Ανοίγει ένας αισιόδοξος μήνας σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, στον οποίο θα υπάρχει μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας. Θα δώσει επίσης την ευκαιρία για ταξίδια και περιπέτειες. Έμφαση σε θέματα εκπαίδευσης, διδασκαλίας, συγγραφής, φιλοσοφίας, αλλά και σε ζητήματα νομικά. Δάσκαλοι, αλλοδαποί και συγγενείς εξ αγχιστείας τραβούν τη προσοχή σας.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being