Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στις κάλπες σήμερα τα μέλη της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας

Στις κάλπες σήμερα τα  μέλη της Ένωσης Κ...

Για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Σε ανακοίνωση τους, τα μέλη του προσωρινού Δ.Σ της Ένωσης Καλαβρυτινών της Πάτρας, γνωστοποιούν ότι μετά από ένα χρονικό διάστημα αδράνειας, η Ένωση Καλαβρυτινών Πάτρας, επαναδραστηριοποιείται και επαναβεβαιώνει την ύπαρξή της και την πρόθεσή της να ενεργοποιηθεί και πάλι, προάγοντας τους σκοπούς για τους οποίους ιδρύθηκε.

Οι σκοποί αυτοί όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, δεν είναι άλλοι από την ανάδειξη, διατήρηση  και  μετάδοση  της  αληθινής  ιστορίας  και των  γεγονότων, κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, που σημάδεψαν όλη την, τότε, επαρχία Καλαβρύτων καθώς και  μια ολόκληρη  γενιά κατοίκων της, αλλά και την διακήρυξη της Ειρήνης με κάθε πρόσφορο τρόπο, ως μοναδικού αγαθού για την ευημερία των ανθρώπων.

Στο πλαίσιο της επαναδραστηριοποίησης αυτής, προκηρύσσονται εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης. Καλούνται, λοιπόν, τα μέλη και οι φίλοι της Ένωσης Καλαβρυτινών να προσέλθουν στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την 23η Οκτωβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και από ώρα 17.00 έως 21.00 στο ισόγειο του Ξενοδοχείου «Βυζαντινό», στην Ρήγα Φεραίου 106, στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις