Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"“Κάηκα, αδερφή μου" - Σοβαρά τραυματισμένος ο πολίτης που έπεσε μέσα στη φωτιά στη Νεμούτα - Συνεχίζεται η κατάσβεση της πυρκαγιάς

"“Κάηκα, αδερφή μου" - Σοβαρά ...

Πυρόσβεση από γη και αέρα

Στο Θριάσειο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί από χθες ο κάτοικος της Νεμούτας ο οποίος έπεσε από ύψος στη φωτιά, καθώς είχε πάει εκεί να βοηθήσει. Όπως έχει γράψει ήδη το thebest.gr o άνδρας μεταφέρθηκε διασωληνομένος από το Νοσοκομείο Πύργου στην Αθήνα καθώς φέρει εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού σε όλο του το σώμα.

«Με πήρε τηλέφωνο και μου έλεγε “κάηκα, αδερφή μου” και μετά τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε» περιγράφει η αδελφή του πολίτη που τραυματίστηκε σοβαρά χθες  προσπαθώντας να βοηθήσει τους πυροσβέστες να σβήσουν τη  φωτιά που ξέσπασε τη Νεμούτα Ηλείας.

«Πήγαινα να πάω τα πρόβατά μου στο αμπέλι, είδα τη φωτιά και πήρα τον αδελφό μου τηλέφωνο κατά τις 4:30 περίπου, γιατί είχαμε κι άλλη φωτιά πριν από ενάμιση μήνα και με γλίτωσε αυτός», μας διηγείται στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ με δάκρυα στα μάτια η Βασιλική Φλέσσα από την Ελαία Αρκαδίας.

Τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι είναι στη Νεμούτα για καφέ. Δεν μου είπε ότι θα έτρεχε στη φωτιά. Κάποια στιγμή με πήρε και μου είπε “κάηκα”, τον ρώτησα πού είναι και μου είπε ότι δεν μπορεί να μου πει. Έφυγα με τον άνδρα μου, ξαναμιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε ότι είναι στη Βίλία. Ήταν εκεί πυροσβέστες, τον ξαναπήραμε τηλέφωνο και δεν μπορούσαμε να τον βρούμε. Μετά το πήρα με τα πόδια μαζί με μια κυρία και είδα την αστυνομία που τον μετέφερε προς τη Νεμούτα».

Αυτή την ώρα όπως πληροφορείται το thebest.gr η φωτιά παρουσιάζει καλύτερη εικόνα. Η κατάσβεση συνεχίζεται από την πυροσβεστική με δυνάμεις τόσο από γη όσο και από αέρα.

Στην περιοχή εξακολουθούν να επιχειρούν 34 άνδρες με 17 οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα, ένα ελικόπτερο, ένα καναντέρ, μία υδροφόρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και μια μπουλντόζα.

 

Με πληροφορίες από patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις