Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ικανοποίηση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για τους Μεσογειακούς

Ικανοποίηση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Α...

Κοινή δήλωση

Την ικανοποίησή τους για την ανακήρυξη της Πάτρας, ως διοργανώτριας πόλης για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες του 2019, εκφράζουμε με κοινή τους δήλωση οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου, Κώστας Σπαρτινός και Ανδρέας Ριζούλης. Η κοινή δήλωση των βουλευτών έχει ως εξής:

«Εκφράζουμε την χαρά και την ικανοποίησή μας σχετικά με την απόφαση ανακήρυξης της Πάτρας, διοργανώτρια πόλη για τους 2ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες το 2019.

Η είδηση αυτή αποτελεί απόδειξη ότι η κοινή και συντονισμένη προσπάθεια μεταξύ της κυβέρνησης, τοπικών φορέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης, χωρίς μικροπολιτικά παιχνίδια, οδηγούν μόνο σε αποφάσεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Πιστεύουμε ότι η Πάτρα του 2019 έχει τις δυνατότητες να είναι πιο ανθρώπινη, λειτουργική και να ικανοποιεί τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των κατοίκων και επισκεπτών της, με την προϋπόθεση όμως ότι υπάρχει διάθεση από όλους τους εμπλεκόμενους να συνεχίσουν την συνεργασία. Από την πλευρά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ η διάθεση αυτή είναι δεδομένη, όπως έχει αποδειχθεί άλλωστε πολλές φορές.»

Διαβάστε επίσης:

Στην Πάτρα οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες του 2019 – Γ. Βασιλειάδης: Όλοι είμαστε ενωμένοι για το μεγάλο στόχο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις