Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ι. Φωτήλας για Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: Επίκεντρο η ψυχική υγεία εντός του χώρου εργασίας

Ι. Φωτήλας για Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υ...

Έχουν πολλαπλασιαστεί τελευταία τα προβλήματα ψυχικής υγείας του πληθυσμού

Ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ιάσονας Φωτήλας σε δήλωση του για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας που γιορτάζεται και τιμάται κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου από το 1994, εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρει ότι φέτος ο εορτασμός στοχεύει και επικεντρώνεται στην ψυχική υγεία εντός του χώρου εργασίας.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιάσονα Φωτήλα:

Ο ουσιαστικός, όμως, στόχος της ημέρας αυτής είναι η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων για τις ψυχικές διαταραχές και η προώθηση οργανωμένων στρατηγικών πρόληψης. Τα χρόνια αυτά της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, έχουν πολλαπλασιαστεί τα προβλήματα ψυχικής υγείας του πληθυσμού, ενώ την ίδια στιγμή η οικονομική ενίσχυση των δομών παροχής υγείας έχει μειωθεί δραματικά.

Οφείλουμε, λοιπόν, τουλάχιστον να ενημερωθούμε για τις ψυχικές διαταραχές, δεδομένου ότι από μόνη της η ενημέρωση μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην πρόληψη των θεμάτων αυτών. Η δημιουργία ενός φιλικού εργασιακού περιβάλλοντος μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση ψυχικών διαταραχών και να δημιουργήσει μία στέρεη βάση για την επιτυχία και την ευημερία του ατόμου αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις