Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο Μεσολόγγι ο Γιώργος Καμίνης

Στο Μεσολόγγι ο Γιώργος Καμίνης

Είχε συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά

Το δήμαρχο της Αθήνας και υποψήφιο για την αρχηγία της Κεντροαριστεράς, Γιώργο Καμίνη υποδέχθηκαν χθες το απόγευμα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στο Μεσολόγγι, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Γιάννης Λύτρας, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Τέγας καθώς και στελέχη της Περιφέρειας. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

"Ο κ. Καμίνης ενημερώθηκε διεξοδικά για τα ζητήματα που αφορούν την Αιτωλοακαρνανία και δήλωσε ότι είναι διαρκής ο αγώνας του για τις αλλαγές που θα αποφέρουν αληθινή αποκέντρωση στη χώρα.

«Πρόκειται για έναν άνθρωπο της Αυτοδιοίκησης και των προοδευτικών μεταρρυθμίσεων από την εποχή που ήταν Συνήγορος του Πολίτη», δήλωσε μεταξύ άλλων η Αντιπεριφερειάρχης κ. Σταρακά και συμπλήρωσε:

«Θεωρώ πως είναι ύψιστης σημασίας ζήτημα για την ισορροπία του πολιτικού μας συστήματος η ύπαρξη μιας ισχυρής και σύγχρονης Κεντροαριστεράς.

Στόχος του νέου αρχηγού της κεντροαριστεράς πρέπει να είναι η επαναφορά του πολίτη στην πολιτική, η επανεμφάνιση της εμπιστοσύνης στους θεσμούς και η άμβλυνση, όχι η όξυνση των διαφορών.

Παράλληλα όμως και οι λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τον κόσμο, με προοδευτικές και μαζί μεταρρυθμιστικές προτάσεις»".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις