Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Η ΝΔ στο δρόμο που χάραξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής για την ανόρθωση της χώρας

Η ΝΔ στο δρόμο που χάραξε  ο Κωνσταντίνο...

Του Νίκου Σταθακόπουλου

Η επέτειος της συμπλήρωσης των 43 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας βρίσκει την πατρίδα μας στη δίνη μιας πολύχρονης κρίσης, που βαθαίνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο, με αποκλειστική ευθύνη της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Η παρακαταθήκη που άφησε ο αείμνηστος ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας, ο εθνάρχης μας Κωνσταντίνος Καραμανλής, ήταν και παραμένει απόλυτα συνδεδεμένη με την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και με τη δημιουργική ανάπτυξη της.

Με αφετηρία το 1974, υπό την ηγετική καθοδήγηση του, η Νέα Δημοκρατία ανόρθωσε σταδιακά την Ελλάδα, την αναγέννησε από τις στάχτες της, τη μετέτρεψε σε ένα σύγχρονο κράτος με ένα πρωτοποριακό για την εποχή του Σύνταγμα, ενώ την έκανε και μέλος της ενωμένης Ευρώπης.

Όπως τότε, λοιπόν, έτσι και σήμερα, με πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Νέα Δημοκρατία είναι και πάλι έτοιμη, βαδίζοντας στα χνάρια του Κωνσταντίνου Καραμανλή, να βγάλει για μια ακόμη φορά την πατρίδα μας από ένα τραγικό αδιέξοδο και να την οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον, σ’ αυτό που πραγματικά αξίζουμε.

ΣΣ: Ο κ. Νίκος Σταθακόπουλος είναι πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Αχαϊας

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις