Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Ημερίδα σήμερα για την τρέχουσα κατάσταση και τις προοπτικές της Ελληνικής οικονομίας από το Ινστιτούτο εργασίας της ΓΣΕΕ

Πάτρα:Ημερίδα σήμερα για την τρέχουσα κα...

Στο Εργατικό Κέντρο

Το Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ Π.Δ.Ε. και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας διοργανώνουν Ημερίδα με τίτλο: «Η τρέχουσα κατάσταση & οι προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας», με εισηγητή τον Γιώργο Αργείτη, Επιστημονικό Δ/ντη του ΙΝΕ ΓΣΕΕ & Αν. Καθηγητή στο Οικονομικό Τμήμα του Παν. Αθηνών.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Ε.Κ. Πάτρας στον 3ο όροφο, Κολοκοτρώνη 20,  την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:00.

 

Στον ίδιο χώρο, τόσο κατά την διάρκεια της ημερίδας, όσο και το Σάββατο 7/10/2017 και ώρες 11.00 – 14.00, νομικοί συνεργάτες του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, θα απαντούν σε ερωτήματα και προβληματισμούς που έχουν σχέση είτε με τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ) είτε με το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ).

Επιπλέον, το Σάββατο 7/10/2017 και ώρες 11.00 – 14.00, θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια επαγγελματικής συμβουλευτικής από συμβούλους απασχόλησης του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ με θεματικά αντικείμενα «Διαχείριση Εργασιακού Άγχους» και «Αναζητώντας Εργασία: Το βιογραφικό σημείωμα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις