Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεκίνησε το ζωντανό πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού Σταθμού του Πανεπιστημίου Πατρών

Ξεκίνησε το ζωντανό πρόγραμμα του Ραδιοφ...

Ο UPFM κλείνει φέτος 15 χρόνια λειτουργίας

Ξεκίνησε σήμερα το ζωντανό του πρόγραμμα για τη νέα χρονιά ο Ραδιοφωνικός Σταθμός του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο UPFM κλείνει φέτος 15 χρόνια λειτουργίας.

Η ανακοίνωση:

«Τη Δευτέρα, 2 Οκτώβρη 2017, ξεκινάει το νέο του ζωντανό πρόγραμμα ο Ραδιοφωνικός Σταθμός του Πανεπιστημίου μας. Ο UPFM, που φέτος κλείνει 15 χρόνια λειτουργίας, εκτός από τις ζωντανές μουσικές εκπομπές, τις εκπομπές λόγου, τις συνεντεύξεις με ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού, φιλοδοξεί να καλύψει τα σημαντικότερα γεγονότα της κοινότητας και όλες τις επιστημονικές και πολιτιστικές δράσεις τόσο μέσα όσο και έξω από το χώρο του Πανεπιστημίου μας.

Ενημερώστε τον UPFM και προβάλλετε μέσα από τις εκπομπές του κάθε επιστημονική, εκπαιδευτική,  πολιτιστική κ.ά. δραστηριότητα των Σχολών, των Τμημάτων, των Τομέων ή των εργαστηρίων, που παράγεται στο Πανεπιστήμιο.

Η πολιτιστική ομάδα του UPFM, που ανανεώνεται κάθε χρονιά και αριθμεί πάνω από 70 μέλη με προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές, διδάσκοντες και εργαζόμενους της κοινότητάς μας, προσπαθεί να δημιουργήσει ένα διαφορετικό ραδιόφωνο και να προβάλλει το Πανεπιστήμιο Πατρών και τις δυνατότητές του.

Συντονιστείτε στα ερτζιανά (συχνότητα 90.4 MHz) ή διαδικτυακά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: upfm.upatras.gr. Καλή ακρόαση!»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Up Fm: Γνωρίστε το ραδιόφωνο του Πανεπιστημίου Πατρών με τους 60 παραγωγούς και τις υπέροχες μουσικές του – ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις