Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Καυγάς Αυγενάκη-Νικολόπουλου για τις Επιμελητηριακές εκλογές – «Πόρτα» στα σενάρια για συνεργασία και κομματικό ψηφοδέλτιο- Τι έγραψε στο fb ο Γραμματέας της ΝΔ

Καυγάς Αυγενάκη-Νικολόπουλου για τις Επι...

Κατά τη χθεσινή επίσκεψη του Γραμματέα της ΝΔ στα Καλάβρυτα

Έντονος καυγάς ξέσπασε μεταξύ του Γραμματέα τη ΝΔ και στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Λευτέρη Αυγενάκη και του Αχαιού βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, με αφορμή τα σενάρια που είδαν το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με τα οποία Νικολόπουλος και τοπικά στελέχη της ΝΔ επιχειρούν να συγκροτήσουν κοινό ψηφοδέλτιο για τις Επιμελητηριακές εκλογές.

Ο κ. Αυγενάκης μιλώντας στα Καλάβρυτα που βρέθηκε την Κυριακή χαρακτήρισε τον κ. Νικολόπουλο «πλανώδιο παραγοντίσκο που πρόδωσε την παράταξή που τον ανέδειξε» και τόνισε ότι η Ν.Δ. δεν έχει ανάγκη να την "πατρονάρει κανένας". Όσο αφορά την θέση της Ν.Δ. για τις Επιμελητηριακές εκλογές, τόνισε ότι «χρίσματα η Ν.Δ. δεν μοιράζει...». Επίσης ανέβασε post στην προσωπική του σελίδα στο facebook στο οποίο έγραφε: «Είναι βέβαιο ότι ο Νικολόπουλος και οι πρακτικές του είναι παρελθόν γα την παράταξή μας».

Έντονα αντέδρασε σε αυτές τις αναφορές ο Αχαιός βουλευτής και απάντησε στον κ. Αυγενάκη «Για δες ποιος μιλάει! Μετά το προσκύνημα στο Μέγα Σπήλαιο πήγαινε να ψηφίσεις το νόμο για την αλλαγή φύλου!», ενώ για το Επιμελητήριο αναφέρει: «Ο κ. Αυγενάκης ας μην ανησυχεί για το Επιμελητήριο Αχαΐας. Όσα κυοφορούνται, εξελίσσονται και θα γίνουν, θα τα μάθει. Εκ των υστέρων… Όπως πάντα».

Πάντως να επισημάνουμε ότι το μήνυμα Αυγενάκη είχε αποδέκτες και εντός της Νέας Δημοκρατίας , καθώς ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Μαζαράκης (στη φωτό δίπλα από τον κ. Αυγενάκη) και ο πρώην βουλευτής έκαναν επαφές με επιχειρηματίες διερευνώντας τη συγκρότηση Νεοδημοκρατικού ψηφοδελτίου για τις Επιμελητηριακές εκλογές. Το «χρίσματα η Ν.Δ. δεν μοιράζει...», προφανώς αποτελεί απάντηση σε αυτές τις πρωτοβουλίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις