Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κατέρρευσε τεράστιο κομμάτι της οροφής εσωτερικά στο Δημοτικό Ωδείο της Πάτρας - Σοβάδες κατέληξαν στο πιάνο και το δάπεδο της αίθουσας - ΦΩΤΟ

Κατέρρευσε τεράστιο κομμάτι της οροφής ε...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε τις εικόνες

Αυτές τις εικόνες αντίκρυσαν όταν εισήλθαν στο χώρο οι άνθρωποι του δημοτικού Ωδείου της Πάτρας. Η αίθουσα έμοιαζε βομβαριδσμένη. Η οροφή, κάποια στιγμή την Κυριακή το μεσημέρι και σε έναν χώρο όπου εκτός των άλλων συγκεντρώνονται δεκάδες παιδιά και εξασκούνται, κατέρρευσε σε ένα εύρος αρκετών τετραγωνικών μέτρων.

Το πρωί της Τετάρτης ο χώρος ήταν κάπως έτσι

Το Δημοτικό Ωδείο της Πάτρας βρίσκεται στη διασταύρωση της Μαιζώνος με την Αράτου απέναντι από την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως. Το κτίριο έτσι κι αλλιώς έχει κριθεί επικίνδυνο ακόμη και εξωτερικά και εδώ και πολλούς μήνες βρίσκεται περιφραγμένο στα πεζοδρόμια της Μαιζώνος και της Αράτου με κιγκλιδώματα, για να αποφευχθεί ενδεχόμενως τραυματισμός περαστικού.

Το θέμα απασχόλησε χθες και στο διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων. Ήδη μέλη του ΔΣ έχουν διαπιστώσει επι τόπου το πρόβλημα και στην αίθουσα που κατέρρευσε η οροφή.

Το κτίριο θα σφραγιστεί μέχρι να αποφανθούν οι αρμόδιοι μηχανικοί.

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε πως ακόμη και το πρωί της Τετάρτης - μετά από τρεις ολόκληρες ημέρες - υπάλληλοι του δημοτικού ωδείου εμφανίζονταν διστακτικοί στη δημοσιοποίηση του θέματος και στη λήψη φωτογραφιών από την προβληματική αίθουσα.

Πρώτη ενημέρωση: 11:14

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις