Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Οι Anonymous Greece διέρρευσαν έγγραφα της Τράπεζας της Ελλάδας και του Υπουργείου Εσωτερικών

Οι Anonymous Greece διέρρευσαν έγγραφα τ...

Τα ανέβασαν στο "facebook"

Δεν έχουν τελειωμό τα χτυπήματα των Anonymous Greece στην ελληνική κυβέρνηση.  Αυτή τη φορά, οι Anonymous Greece διέρρευσαν έγγραφα που όπως ισχυρίζονται είναι της Τράπεζας της Ελλάδος.Μάλιστα, φρόντισαν να το ανακοινώσουν με δυο posts που έδιναν link για να «κατεβάσει» κάποιος τα αρχεία. Ωστόσο, το ένα από τα δυο post το διέγραψαν λίγο αργότερα.

Πρόκειται για 2.538 έγγραφα - αρχεία από την Τράπεζα της Ελλάδας αλλά και από το Υπουργείο Εσωτερικών, ενημερωτικά ή χρηστικά και χρονολογούνται ακόμη και από το… 2001!

Υπάρχουν επίσης, έγγραφα με οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την Μετανάστευση, επίσης έγγραφα με οδηγίες για την κτήση της ελληνικής ιθαγένειας. Υπάρχουν ακόμη και κενές φόρμες για διάφορες αιτήσεις που μπορούν να κάνουν οι Έλληνες πολίτες.

Οι Anonymous Greece είχαν προειδοποιήσει για την διαρροή κρατικών εγγράφων από τη Δευτέρα γράφοντας σε μήνυμα τους στο facebook: «Αρχεία (10 GB) από κυβερνητικούς servers θα γίνουν διαρροή αύριο. Θα ανεβάσουμε links για το κατέβασμα τους. Έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να τα κατεβάσει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις