Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο διακεκριμένος αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος θα μιλήσει σε αθλητική βραδιά του ΝΟΠ

Πάτρα: Ο διακεκριμένος αστροφυσικός Διον...

Το Σάββατο 30/9/2017 στις 20.30 στο Κολυμβητήριο του ΝΟΠ

Ξεχωριστή αναμένεται η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, στις 20.30 στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ – Ναυτικού Ομίλου Πατρών στην Ακτή Δυμαίων. Στην εκδήλωση που είναι ενταγμένη στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού και έχει τον τίτλο «Μια Αθλητική Βραδιά με Αστέρια», κεντρικός προσκεκλημένος είναι ο διακεκριμένος αστροφυσικός, Διονύσης Σιμόπουλος, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως κατάγεται από την Πάτρα, την οποία και αγαπά ιδιαίτερα.

Ο κ. Σιμόπουλος θα μιλήσει και θα παρουσιάσει εικόνες του σύμπαντος. Το πρόγραμμα της βραδιάς θα περιλαμβάνει και μουσική. Θα προηγηθούν στις 17.00 το απόγευμα αγώνες επίδιξης κολύμβησης και υδατοσφαίρισης στο πλαίσιο πάντα της Ευρωπαικής Εβδομάδας Αθλητισμού (23-30/9/2017).

Η είσοδος στην εκδήλωση όπου συμμετέχει με τηλεσκόπια και η Αστρονική Εταιρεία Πάτρας «Ωρίων», θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Ο φυσικός και αστρονόμος, Διονύσης Σιμόπουλος διατελεί επίτιμος διευθυντής του Ευγενίδειου Πλανηταρίου.

Ο κ. Σιμόπουλος που έχει γεννηθεί το 1943, θεωρείται ο επιστήμονας ο οποίος με το ευρύ συγγραφικό του έργο έκανε πιο κατανοητή και προσιτή την αστρονομία στους Έλληνες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις