Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 19 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 19 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο θα βελτιώσει τη καθημερινότητά σας και τις εργασιακές συνθήκες και σχέσεις μέχρι τις 14/10, θα απολαύσετε περισσότερο τα μικρά πράγματα της ζωής αλλά και τη δουλειά σας. Πιθανά και φλερτ στο χώρο εργασίας. Επίσης η διέλευση αυτή θα φέρει βελτίωση σε θέματα υγείας και διατροφής.

Ταύρος

Ευνοϊκή για τα αισθηματικά σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ’ την Παρθένο μέχρι τις 14/10, ένα διάστημα με όμορφες ερωτικές στιγμές, αλλά και με ωραίες στιγμές διασκέδασης. Αυξάνει η λάμψη, η γοητεία και οι κατακτήσεις σας. Εκτός από βελτίωση στις ερωτικές σχέσεις, η διέλευση αυτή θα βελτιώσει και τις σχέσεις σας με τα παιδιά.

Δίδυμοι

Θα μαλακώσει τα συναισθήματά σας η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία μέχρι τις 14/10 θα προσφέρει περισσότερη γαλήνη συναισθηματική αλλά και οικιακή. Ένα διάστημα που βελτιώνονται οι οικογενειακές σχέσεις, ενώ είναι ιδανική περίοδος για να διακοσμήσετε και να φροντίσετε το χώρο σας και τους δικούς σας, και να καλέσετε φίλους στο σπίτι για φαγητό.

Καρκίνος

Αλλάζει ζώδιο η Αφροδίτη, και μέχρι τις 14/10 θα κάνει πιο όμορφο και γλυκό τον τρόπο που επικοινωνείτε, κάτι που θα έλκει τους άλλους. Μια περίοδος με ωραίες βόλτες και ταξιδάκια, και με φλερτ εκεί. Βελτίωση στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Ο νους σας επίσης γίνεται πιο γαλήνιος και τρέφει όμορφες σκέψεις.

Λέων

Φεύγει σήμερα αργά το βράδυ η Αφροδίτη απ’ το ζώδιό σας, αφού πρώτα σάς έφερε δώρα, κατακτήσεις κι αίσθημα εκτίμησης από τις 26/8. Τώρα θα βελτιώσει τα οικονομικά σας, μέχρι τις 14/10, ένα διάστημα με καλυτέρευση στα έσοδα και με ωραίες αγορές. Μια περίοδος που θα απολαύσετε το καλό φαγητό, τη φύση, τις αισθήσεις, τη μουσική, την ηρεμία.

Παρθένος

Στο ζώδιό σας μπαίνει σήμερα αργά το βράδυ η γλυκιά Αφροδίτη, και θα ομορφύνει την εμφάνιση και τη διάθεσή σας έως τις 14/10 που θα κάτσει, ένα διάστημα που θα έλκετε τους άλλους κοντά σας σαν μαγνήτης. Ιδανική εποχή για να φροντίσετε την εμφάνισή σας. Περίοδος νέων σχέσεων και συνεργασιών.

Ζυγός

Το πέρασμα της Αφροδίτης απ’ τον τελευταίο σας οίκο μέχρι τις 14/10, δηλώνει ότι θα είναι ένα διάστημα που θα κλείσετε κύκλους σε σχέσεις και συνεργασίες. Προσέξτε τα παρασκήνια, αλλά και τη φαντασία σας και τους ανεκπλήρωτους ή κρυφούς έρωτες. Ωστόσο η διέλευση αυτή θα βελτιώσει τον ύπνο σας και θα φέρει ανακούφιση ψυχική.

Σκορπιός

Θα περάσετε όμορφα με τις παρέες σας αλλά και μέσα σε ομάδες η συλλόγους, τώρα που η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο, και μέχρι τις 14/10 θα φέρει περισσότερη αγάπη στις φιλικές σας σχέσεις. Πιθανά φλερτ μέσα απ’ το διαδίκτυο ή μέσα σε ομάδες. Μια εποχή στην οποία το μέλλον φαίνεται πιο όμορφο και κάνετε ρομαντικά σχέδια.

Τοξότης

Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης θα βελτιώσει την κοινωνική κι επαγγελματική σας εικόνα μέχρι τις 14/10, ένα διάστημα που θα είστε πιο αγαπητοί και θα φαίνεστε πιο γλυκείς στο κοινό. Παράλληλα, βελτιώνονται οι σχέσεις σας με άτομα εξουσίας. Καλή εποχή για συνεργασίες και για δημόσιες σχέσεις. Πιθανά φλερτ στον επαγγελματικό χώρο.

Αιγόκερως

Η διέλευση της Αφροδίτης απ’ την Παρθένο θα είναι ευεργετική για το ζώδιό σας, έως τις 14/10, ένα διάστημα που η γοητεία και οι κατακτήσεις σας ανεβαίνουν. Ωραία ταξίδια, πιθανά φλερτ εκεί ή με άτομα απ’ το εξωτερικό. Πιθανά επίσης φλερτ με δασκάλους. Εύνοια σε θέματα νομικά. Απολαμβάνετε μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας.

Υδροχόος

Ενίσχυση οικονομική αναμένεται να φέρει η Αφροδίτη που αλλάζει ζώδιο, μέχρι τις 14/10, ένα διάστημα που θα ευνοηθούν θέματα επενδύσεων, δανείων, χορηγιών, κληρονομικών, διατροφής, και διάφορες ρυθμίσεις. Επίσης θα ομορφύνει η ερωτική σας ζωή, ενώ η σχέση με το σύντροφο γίνεται πιο βαθιά και ικανοποιητική. Περισσότερη ισορροπία και ειρήνη ψυχολογική.

Ιχθύες

Ωραία για την κοινωνική σας ζωή θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ’ την Παρθένο έως τις 14/10, ένα διάστημα που έρχονται όμορφες παρουσίες και κατακτήσεις στη ζωή σας, ενώ οι σχέσεις με το σύντροφο, τους συνεργάτες και τους καλούς φίλους ισορροπούν και υπάρχει περισσότερη αγάπη και αρμονία στους δεσμούς και στα πάρε-δώσε.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being