Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κυρ. Μητσοτάκης: Ο Άδωνης είναι δική μου επιλογή, σας φαίνομαι για ακροδεξιός; – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κυρ. Μητσοτάκης: Ο Άδωνης είναι δική μου...

Πλήρη κάλυψη στον αντιπρόεδρο

Πλήρη κάλυψη στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη, έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που του τέθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής στη ΔΕΘ.

Ο κ. Γεωργιάδης είναι δική μου επιλογή, δεν εκφράζει ακραίες θέσεις, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προσέθεσε ότι «έχει τον δικό του τρόπο να εκφράζεται, μπορεί να έχει πει και μία κουβέντα παραπάνω, σε όλους μπορεί να συμβεί, αλλά δεν θεωρώ ότι ο λόγος του είναι ακραίος και ότι δεν εντάσσεται στη ΝΔ».

Όσον αφορά τον εαυτό του, ο κ. Μητσοτάκης παρατήρησε: «Σας φαίνομαι για ακροδεξιός; Είμαι μετριοπαθής φιλελεύθερος πολιτικός».

Τοποθέτησε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο στα δεξιά της Ν.Δ., απέκλεισε με ένα κατηγορηματικό «όχι» το ενδεχόμενο συνεργασίας Ν.Δ.-ΑΝ.ΕΛ. για τον σχηματισμό κυβέρνησης και είπε ότι περιμένει από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να δώσει εξηγήσεις στη Βουλή, στις 25 Σεπτεμβρίου, για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του με άνθρωπο καταδικασμένο για εμπόριο ναρκωτικών. Πρόσθεσε πως τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο «τούς ενώνουν ο λαϊκισμός και η αγάπη για την εξουσία».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις