Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η ομάδα τουTEDxPatras 2017 αναζητεί εθελοντές

Η ομάδα τουTEDxPatras 2017 αναζητεί εθελοντές

Για την εκδήλωση με τίτλο "Moments" στις 14 Οκτωβρίου 2017

Στις 14 Οκτωβρίου 2017, στο Royal Theater Patras στην Ακτή Δυμαίων, θα φιλοξενηθεί το TEDxPatras 2017 με τίτλο «Moments». Η ομάδα που προετοιμάζει την εκδήλωση μεγαλώνει, με τη σύσταση της Ομάδας Εθελοντών που θα υποστηρίξει τη φετινή διοργάνωση.

Για όποιον ενδιαφερόμενο θέλει να γίνει μέρος της ομάδας και να υποστηρίξει το TEDxPatras 2017 στην τελική φάση της προετοιμασίας καθώς και στην εκτέλεσή του, οι αιτήσεις για το Volunteer Team είναι πλέον διαθέσιμες!

Η ομάδα του TEDxPatras δημιουργήθηκε το 2015 από ανθρώπους που, αμιγώς εθελοντικά, διαθέτουν τον χρόνο, τις γνώσεις, τις ιδέες αλλά κυρίως τη διάθεση και την ενέργειά τους, για να πραγματοποιήσουν μια διοργάνωση, στόχος της οποίας είναι η διάδοση ιδεών που αξίζει να διαδοθούν.

Ειδικά για φέτος, η ομάδα του TEDxPatras μοιράζεται τις δικές της στιγμές από την εμπειρία της διοργάνωσης του τρίτου TEDx event στην πόλη, με τίτλο «Στιγμές / Moments». Η ομάδα εμπλουτίζεται, λοιπόν, με νέα μέλη που θα δημιουργήσουν, θα ζήσουν και θα μοιραστούν τις δικές τους «Στιγμές» συμμετέχοντας σε μια εθελοντική πρωτοβουλία.

Μέχρι την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και να γίνουν μέρος της ομάδας! Το μόνο που θα χρειαστεί είναι λίγος από τον πολύτιμο χρόνο τους για να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, ένα σύντομο βιογραφικό, τις δεξιότητές τους και το κίνητρο για τη συμμετοχή τους στην ομάδα του TEDxPatras. Βρείτε τη σχετική αίτηση ΕΔΩ: bit.ly/2w74Ww2

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου2017.

Facebook: www.facebook.com/tedxpatras

Twitter: www.twitter.com/tedx_patras

Instagram: www.instagram.com/tedxpatras/

Email: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις