Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Πρώτη φιλική νίκη του Προμηθέα στα «Μαυροσκούφεια»

Μπάσκετ: Πρώτη φιλική νίκη του Προμηθέα ...

Οι Πατρινοί επιβλήθηκαν του Ρεθύμνου, του Νίκου Βετούλα, με 80-75

Την πρώτη του "φιλική" νίκη πέτυχε ο Προμηθέας Πάτρας που επικράτησε του Ρεθύμνου με 80–75. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο «PAOK SPORTS ARENA», στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της 2ης ημέρας του 27ου Τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης».

Οι Πατρινοί Μάκης Γιατράς και Νίκος Βετούλας είχαν την ευκαιρία να μοιράσουν το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες (για τον Προμηθέα απουσίασαν οι διεθνείς Φαγιέ και Λίποβι, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του και θα ενσωματωθεί στην ομάδα την Τετάρτη) και να κάνουν διάφορες δοκιμές, εντοπίζοντας τυχόν αδυναμίες και ατέλειες.

Ο Προμηθέας θα συνεχίσει τα φιλικά του στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας εκτός έδρας απέναντι σε Ολυμπιακό (14/9) και Λαύριο (15/9), ενώ η πρώτη εμφάνιση μπροστά στους πατρινούς φιλάθλους θα γίνει την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, στο «Δημ. Τόφαλος», στο μεγάλο φιλικό απέναντι στην Νταρουσάφακα του Ντ. Μπλατ.

Τα δεκάλεπτα: 16-15, 39-40 (ημιχ.), 52-61, 75-80.

ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS (Νίκος Βετούλας): Ντάνιελς 7(2), Γκούντγουιν 9, Μέντλοκ 7(1), Κώττας 6, Χριστοδούλου 3, Μούντι 23(2), Θεοδωρίδης 3(1), Ρόμπερτσον 13(2), Ράιτ 4 (1).

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Γιατράς): Γκίκας 13 (3), Πάλο 11, Γκάτζιος 2, Γερομιχαλός 5, Εβανς 11, Τουτζιαράκης 14 (1), Σαλούστρος 8 (2), Σκούφης, Δημάκος 7(1), Ρέλεφορντ 8, Σανδραμάνης 1, Γράβας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Φιλική ήττα του Προμηθέα στην πρεμιέρα του τουρνουά «Μαυροσκούφης»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports