Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πατρινές παρουσίες στην "Αρμάτα" των Σπετσών παρέα με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πατρινές παρουσίες στην "Αρμάτα&quo...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ηταν όλοι εκεί, στην καύση και στην αγορά

Γνωστοί συμπολίτες βρέθηκαν στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες με αφορμή τη λεγόμενη «Αρμάτα» δηλαδή τον εορτασμό για την ιστορική και ηρωϊκή επέτειο της Ναυμαχίας του νησιού το 1822, που παραδοσιακά συνδέεται με καύση στο λιμάνι, φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα και βέβαια την πιο φασαριόζικη κοσμοπλημμύρα. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων κατέπλευσαν στην «αρχόντισσα του Αργοσαρωνικού» η φρεγάτα «Σπέτσαι», η τορπιλάκατος «Κρυσταλλίδης» και δυο σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού ενώ έδωσε το παρών και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος που ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης. Με οικοδεσπότη τον δήμαρχο Σπετσών Παναγιώτη Λυράκη ο κ. Παυλόπουλος παρέστη επίσης σε δοξολογία στο ναό Αγίου Νικολάου, επισκέφθηκε το Μουσείο Μπουμπουλίνας και βόλταρε στα τοπικά εμπορικά καταστήματα.

Ελληνες και ξένοι επισκέπτες συνωστίστηκαν στη Ντάπια, το επίκεντρο των εορτασμών όπου έγινε «η νύχτα μέρα» αλλά γενικότερα όλο το τριήμερο το νησί συγκέντρωσε πολύ κόσμο.

Από την Πάτρα ταξίδεψαν εκεί μεταξύ άλλων: οι Πέπη Παπαγιαννοπούλου, Κατερίνα Θεοδωρογιώργη, Σταύρος Ζούγκλας, τα ζεύγη Γιάννη Μαρκουίζου - Σοφίας Ψιμάδη, Γιώργου Κυριακόπουλου -Θεοδοσίας Φιλιππάτου, Βασίλη Λαμπάτου- Μπιμπίας Μακρυστάθη, Τάκη Ματθαιόπουλου- Δώρας Μπαρλίγκα που βέβαια δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν τα καταστήματα των πατρινών Γιάννη Μαυριόπουλου- Τέσυς Μούγιου- Kικής Μουχτή, Νατάσας και Μάριου Μπιλάλη, Νίκου Γερασιμόπουλου που ειδικεύονται σε beachwear, summer trendy ένδυση αλλά και deco αντικείμενα. Ηταν εκεί και μεγάλη παρέα ζακυνθινών της Πάτρας. Οι τελευταίες θαλασσινές βουτιές δεν έλειψαν βέβαια από το πρόγραμμα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight