Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κ.Υ.Κ.Α. - "Καλούμε τους Συμβολαιογράφους της Αχαΐας να κάνουν πίσω από τη διαδικασία των ηλεκτρ. πλειστηριασμών"

Κ.Υ.Κ.Α. - "Καλούμε τους Συμβολαιογ...

Επέδωσαν κείμενο στην πρόεδρο του Συλλόγου Συμβολαιογράφων του νομού

Κείμενο της διαβίβασε προς τους συμβολαιογράφους του νομού Αχαΐας η Κίνηση Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών (Κ.Υ.Κ.Α.) Η  Κ.Υ.Κ.Α. όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της, είναι ενάντια στους  ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και γενικά σε κάθε πλειστηριασμό που έχει προκύψει επειδή η χώρα έχει γίνει αποικία χρέους.

Το κείμενο της Κ.Υ.Κ.Α. που επιδόθηκε και στην πρόεδρο του Συλλόγου Συμβολαιογράφων της Αχαΐας έχει ως εξής:

Από τις μνημονιακές κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων που με τον τρόπο τους  επέβαλλαν (πρόκληση  ανεργίας, υπερ φορολόγηση, μείωση  μισθών –συντάξεων κ.α ) την αρπαγή μαζί  με τη δημόσια  και την ιδιωτική περιουσία των πολιτών στην προσπάθεια τους να ικανοποιήσουν  τις δεσμεύσεις τους  στην ΕΕ στις τράπεζες (ντόπια και ξένα  συμφέροντα).

Η  τελευταία μνημονιακή κυβέρνηση Σύριζα – Ανεξάρτητοι  Έλληνες (Ανέλ) σε αυτή τους την προσπάθεια  ικανοποίησης  των αφεντικών τους και χωρίς κανένα ενδοιασμό για το τι   κάνουν  έφεραν  με τροπολογία  και παρέδωσαν τη διενέργεια των  ηλεκτρονικών πλειστηριασμών  στους Συμβολαιογράφους  καταστρατηγώντας  τα δικαιώματα του Ελληνικού λαού, κάνοντας τους ηλεκτρ. Πλειστηριασμούς από δημόσια λειτουργία καθαρά σε ιδιωτική .Παραχωρεί τη διενέργεια  τους   σε τοπικούς  συλλόγους που έχουν οικονομικό όφελος από αυτή ,παραβιάζοντας  αντικειμενικότητα ,διαφάνεια ισότιμη μεταχείριση  πολιτών.

Στην ουσία οι  πλειστηριασμοί  θα γίνονται από ένα  «κλειστό  κλαμπ » διεθνών  και ντόπιων Κυκλωμάτων. Ο κώδικας Πολιτικής   Δικονομίας  έγινε για τις τράπεζες –συμφέροντα - (εφημερίδα  Κυβερνήσεως τεύχος β φύλλο1884 30 Μαίου 2017 υπό αριθ.41756οικ.2017/2017 απόφασης Κοντονή  που αφορά τη διενέργεια  πλειστηριασμού με χρήση  ηλεκτρ.μέσων).

Καλούμε τους Συμβολαιογράφους  του νομού  Αχαΐας  να κάνουν πίσω από τη διαδικασία  των ηλεκτρ. Πλειστηριασμών γιατί η χώρα βρίσκεται  υπό μνημονιακή Κατοχή και όσα γίνονται είναι  παράνομα και αντισυνταγματικά και θα φέρουν και οι ίδιοι  ευθύνες και μάλιστα εν γνώσει τους.

Οι Συμβολαιογράφοι θα βρεθούν απέναντι στο λαό -χάρη σε ένα μικρό σχετικά ποσοστό  συναδέλφων τους – αν επιτρέψουν ή προχωρήσουν  στη διεξαγωγή και  των ηλεκτρ. Πλειστηριασμών .Ένα λαό   που έχει την υποχρέωση και το δικαίωμα  να παλέψει   για να υπερασπιστή  αυτό που του ανήκει (δε θα μείνει απαθής εσαεί ).

Κυρίες και κύριοι ήρθε η ώρα να επιλέξετε  με το  λαό ή με τους προδότες -εκτελεστές του   και τα συμφέροντα που εξυπηρετούν  (ντόπια και ξένα)  και λυμαίνονται τη χώρα μας;

Η επιλογή δική σας !!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις