Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βρέθηκε η 35χρονη μητέρα από την Κρήτη που είχε εξαφανιστεί

Βρέθηκε η 35χρονη μητέρα από την Κρήτη π...

Παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής στο αστυνομικό τμήμα

Η περιπέτεια της Γαρυφαλιάς Σαμιωτάκη από την έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Σαμιωτάκη, είναι καλά στην υγεία της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lifelinehellas.gr, η 35χρονη χάθηκε την 31/08/2017, από το σπίτι της στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και με εντολή της ΕΛ.ΑΣ., το μεσημέρι της 09/09/2017 ενεργοποίησε το SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, την 10/09/2017, κλήση για την ανεύρεσή της. Η κα Σαμιωτάκη, βλέποντας ότι οι οικείοι της την αναζητούν, επικοινώνησε η ίδια μαζί τους και την ΕΛ.ΑΣ., δηλώνοντας ότι είναι καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις τοπικής ιστοσελίδας Flashnews,gr, η ίδια προσήλθε σε αστυνομικό τμήμα του Ηρακλείου, το πρωί της Κυριακής δηλώνοντας την παρουσία της.

Η 35χρονη, μητέρα δύο παιδιών είναι καλά στην υγεία της και το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ότι επέστρεψε στο σπίτι της σώα και αβλαβής, χωρίς να έχουν γνωστοποιηθεί περισσότερα για την αιτία της εξαφάνισης.

Υπενθυμίζεται ότι η μέχρι πρότινος αγνοούμενη, είχε χαθεί φεύγοντας από ένα πάρτι στο οποίο είχε πάει με τα παιδιά της, ενώ για τον εντοπισμό της είχαν κινητοποιηθεί οι αστυνομικές αρχές καθώς και ο μηχανισμός silver alert.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις