Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ικανοποίηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τη διεκδίκηση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019 από την Πάτρα

Ικανοποίηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τη διεκδίκησ...

Ανακοίνωση από την Αθλητική Επιτροπή της Νομαρχιακής

Την ικανοποίησή της για  τη διεκδίκηση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019 από την Πάτρα εκφράζει η Αθλητική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Η Αθλητική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας χαιρετίζει την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γεώργιου Βασιλειάδη να είναι η Πάτρα η μόνη ελληνική πόλη που θα διεκδικήσει τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες του 2019. Μετά την παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου από την κυβέρνηση έρχεται και αυτή η δυνατότητα αξιοποίησης του μέσα από τη διοργάνωση των αγώνων.

Μας ικανοποίει ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη του Υφυπουργού στην πόλη της Πάτρας και καθιστά σαφέστερη την στοχοθεσία του να κάνει την πόλη μας πυρήνα αθλητικών διοργανώσεων. Το κόστος της διοργάνωσης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019 υπολογίζεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ και θα καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από τον προϋπολογισμό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις και οι υποδομές θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές, ενώ παράλληλα θα προωθηθεί ο αθλητικός τουρισμός στην πόλη μας. Σε μια πόλη που με βάση τα έργα που έχουν γίνει σε συνδυασμό και με όσα θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το 2019 θα έχει αποκτήσει μια νέα όψη, ένα νέο πρόσωπο που θα προβληθεί μέσα από τους αγώνες σε μεσογειακό και ευρωπαϊκό επίπεδο.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις