Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών προτεραιότητα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών προτε...

Σύσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης στην Ηλεία.

Η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη ήταν το επίκεντρο της  συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης, Δημήτρη Δριβίλα, στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Ηλείας στο Πύργο. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δριβίλας, συνοδευόμενος από τη Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας, Γεωργία Πλώτα, και τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης, Κωνσταντίνο Κόλλαρη, είχε ευρεία σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Γιώργο Γεωργιόπουλο, και στελέχη και υπαλλήλους της Δ/νση Ανάπτυξης Ηλείας, όπου εξετάστηκαν ζητήματα λειτουργίας της Υπηρεσίας, οι δυσκολίες που υπάρχουν, καθώς και προτάσεις για τη βελτίωση τόσο των παρεχόμενων υπηρεσιών, όσο και η καθημερινότητα των πολιτών και των υπαλλήλων.

Από την πλευρά του ο κ. Δριβίλας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευσυνειδησία και τον επαγγελματισμό που δείχνουν τα στελέχη και οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας, συχνά υπερβάλλοντας εαυτούς, και τόνισε:

«Παρά την άσχημη δημοσιονομική κατάσταση και τις ελλείψεις σε προσωπικό, οι εργαζόμενοι στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας δουλεύουν με ζήλο και φιλότιμο. Στόχος μας, μέσα από αυτές τις επισκέψεις και συναντήσεις, είναι, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, να αντιμετωπίσουμε οργανωτικά προβλήματα και δυσλειτουργίες, με γνώμονα πάντα τη βελτίωση της εξυπηρέτησης και κατά συνέπεια της ικανοποίησης των πολιτών μέσα από τις παρεχόμενες υπηρεσίες.».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις