Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στους δρόμους της Μίνι Περιμετρικής Πατρών με πανσέληνο-Ραντεβού απόψε υπό το φως του φεγγαριού σε Ταμπάχανα & κόμβο Κουρτέση

Στους δρόμους της Μίνι Περιμετρικής Πατρ...

Στις 7.30 στο πλαίσιο του προγράμματος που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

«Μπαίνουμε δημιουργικά και με αισιοδοξία στον τέταρτο χρόνο της δεύτερης θητείας της Περιφερειακής Αρχής και αποφασίσαμε να δείξουμε και να «ανοίξουμε» τα έργα που έχουν δημιουργηθεί ή υλοποιούνται ή προγραμματίζονται, στους πολίτες, σε αυτούς δηλαδή που ανήκουν. Ελάτε όλοι μαζί να περπατήσουμε τα δικά μας έργα ΕΣΠΑ κάτω από το φως της πανσελήνου του Σεπτεμβρίου».

Με αυτό το μήνυμα ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας προσκαλεί όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες της Δυτικής Ελλάδας να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει η Περιφέρεια για τρεις ημέρες, μία σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα με κεντρικό τίτλο «Στους δρόμους του ΕΣΠΑ με πανσέληνο»!

Τρεις ημέρες 5-6-7 Σεπτεμβρίου, τρεις εκδηλώσεις σε τρία έργα που σηματοδοτούν όλες τις περιόδους του ΕΣΠΑ, τη συνέχειά του, αναδεικνύοντας το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Το ραντεβού στην Πάτρα ορίζεται για την Τρίτη στις 19.30 (ώρα) στις δύο εισόδους στα Ταμπάχανα και στον κόμβο Κουρτέση. Όλοι μαζί, σύλλογοι, φορείς, πολίτες θα περπατήσουν το σημαντικό έργο της Μικρής Περιμετρικής Πατρών.

«Επιλέξαμε τρία έργα που ουσιαστικά εκφράζουν τη φιλοσοφία της Περιφέρειάς μας. Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και διεκδικούμε νέα έργα για την περιοχή μας. Το Λιμάνι Κατακόλου, τη Μικρή Περιμετρική Πατρών και την Τουρλίδα (ΟΧΕ)» επεσήμανε ο κ. Κατσιφάρας στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας στην Πάτρα.

Τρία σημεία αναφοράς για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που την ερχόμενη εβδομάδα θα λάβουν «σάρκα και οστά» και θα προσφέρουν στους πολίτες μία υπέροχη και αξέχαστη βραδιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις