Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο 26-27 Αυγούστου

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο 26-27 Αυγούστου

Ζώδια

Κριός

Η συνάντηση του Ήλιου με τον Ερμή μέσα στο Σαββατοκύριακο φέρνει αρκετές επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις – μην ξεκινάτε όμως νέα πράγματα ακόμα, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος (έως 5/9). Πιθανές επίσης επαφές και με επαγγελματίες υγείας. Το θετικό εξάγωνο Δία-Κρόνου φέρνει καλές εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, ταξίδια, σπουδές, νομικά.

Ταύρος

Ερωτικές συναντήσεις, γνωριμίες κι επανασυνδέσεις φέρνει η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ένα διήμερο επίσης με ευκαιρίες για διασκέδαση, παιχνίδι και ωραίες δραστηριότητες. Παράλληλα, κορυφώνεται το θετικό εξάγωνο Δία-Κρόνου , που είναι ευεργετικό κυρίως για θέματα υγείας, διατροφής, εργασίας, καθημερινότητας και οικονομικών.

Δίδυμοι

Με τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να έρχονται άνθρωποι και θέματα απ’ το παρελθόν στη ζωή σας. Παράλληλα, τακτοποιείτε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Η θετική όψη εξαγώνου Δία-Κρόνου φέρνει αυτές τις μέρες ευχάριστες εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες και σε θέματα παιδιών.

Καρκίνος

Αρκετά επικοινωνιακό αυτό το Σαββατοκύριακο, με τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή να φέρνει αρκετές συναντήσεις, γνωριμίες αλλά και reunion. Πολλά τηλέφωνα, μηνύματα, αλλά και βόλτες, μετακινήσεις, ταξιδάκια. Η θετική όψη Δία-Κρόνου αυτές τις μέρες φέρνει καλές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων, εργασίας και υγείας ή διατροφής.

Λέων

Αυτό το Σαββατοκύριακο με τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να κάνετε αγορές ή πωλήσεις που είχαν αναβληθεί, ή να επιστρέφονται χρήματα και αντικείμενα, από ή προς εσάς. Καταλαβαίνετε καλύτερα την αξία σας. Η ευεργετική όψη Δία-Κρόνου φέρνει καλές εξελίξεις σε επαφές, συζητήσεις αλλά και στα ερωτικά ή με τα παιδιά.

Παρθένος

Ο Ήλιος συναντιέται με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια σύνοδος αρκετά επικοινωνιακή, που φέρνει πολλές συναντήσεις, reunion, αλλά και πολλές μετακινήσεις, βόλτες, ταξιδάκια. Ιδέες, αποφάσεις. Παράλληλα, το ευεργετικό εξάγωνο Δία-Κρόνου τονώνει τα οικονομικά σας και φέρνει και καλές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων.

Ζυγός

Κάνετε απολογισμούς τώρα με τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, ενώ ίσως κλείνετε θέματα και κύκλους, ή συναντάτε ανθρώπους με τους οποίους κάτι έχετε να ολοκληρώσετε. Άμεσα σας ευνοεί το ευεργετικό εξάγωνο Δία-Κρόνου που κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο, το οποίο φέρνει επίτευξη στόχων και καλές εξελίξεις σε επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες.

Σκορπιός

Φίλους και γνωστούς απ’ τα παλιά φέρνει η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ μπορεί να συναντιέστε με ομάδες ή συλλόγους απ’ το παρελθόν. Σκέψεις, αναθεώρηση σχεδίων για το μέλλον. Η θετική όψη Δία-Κρόνου σταθεροποιεί τα οικονομικά σας αυτές τις μέρες, προσφέρει ασφάλεια, όπως και ψυχολογική διεύρυνση.

Τοξότης

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις, όπως και συναντήσεις με άτομα εξουσίας, ενώ γίνονται και επαφές που είχαν αναβληθεί στο παρελθόν, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος. Η θετική όψη Δία-Κρόνου, βοηθά αυτές τις μέρες τα σχέδιά σας, διευκολύνει τη δικτύωση, ενώ προσφέρει και καταξίωση.

Αιγόκερως

Ένα Σαββατοκύριακο με ταξίδια και περιπέτειες, αλλά και με επανασυνδέσεις, λόγω της συνόδου του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή. Τακτοποίηση άλυτων νομικών κι εκπαιδευτικών ζητημάτων. Το θετικό εξάγωνο Δία-Κρόνου είναι ευεργετικό αυτές τις μέρες για τα επαγγελματικά και την κοινωνική σας εικόνα, φέρνει επιτυχίες, ενώ προσφέρει και ψυχική σταθερότητα.

Υδροχόος

Σε σκέψεις και σε ψυχολογικές κι εσωτερικές διεργασίες ή σε απολογισμούς σάς βάζει η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, ενώ μπορεί να κάνετε κάποιες συνειδητοποιήσεις. Ίσως προκύπτουν άλυτα οικονομικά θέματα. Παράλληλα το Σαββατοκύριακο κορυφώνεται το θετικό εξάγωνο Δία-Κρόνου, που φέρνει καλές εξελίξεις σε σχέδια, σπουδές, ταξίδια, νομικά, φιλίες, δικτύωση.

Ιχθύες

Ιδιαίτερα κοινωνικό αυτό το Σαββατοκύριακο, με τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή να φέρνει γνωριμίες κι ανθρώπους απ’ τα παλιά κι επανασυνδέσεις. Κάνετε και κάποιες αναθεωρήσεις στις σχέσεις. Το ευεργετικό εξάγωνο Δία-Κρόνου που κορυφώνεται κι αυτό τώρα, φέρνει αυτές τις μέρες επαγγελματικές επιτυχίες κι αναγνώριση, όπως και θετικές οικονομικές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being