Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

To μήνυμα του Δημάρχου Ναυπάκτου για τους επιτυχόντες και μη των πανελληνίων

To μήνυμα του Δημάρχου Ναυπάκτου για του...

"Εύχομαι σε όλους καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία στο καινούργιο σας ταξίδι"

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Παναγιώτης Λουκόπουλος αναφέρει: "Εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια, στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας και εύχομαι  να έχουν μια εποικοδομητική φοιτητική πορεία για την επίτευξη των στόχων τους.

Το αποτέλεσμα   αυτό,  επιβραβεύει και επισφραγίζει την επίπονη προσπάθεια και τους κόπους των μαθητών αλλά και των οικογενειών τους και των εκπαιδευτικών που με τη βοήθεια και τη στήριξή τους, συνέβαλαν  στην επιτυχία τους.

Στους μαθητές που δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, εύχομαι να συνεχίσουν την προσπάθεια με  θέληση και υπομονή και θέλω να τους επισημάνω ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι μόνο μια από τις πολλές ευκαιρίες που θα συναντήσουν , πάντα όμως  υπάρχουν διέξοδοι και εναλλακτικές επιλογές.

Εύχομαι  σε όλους καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία στο καινούργιο σας ταξίδι, να έχετε αισιοδοξία , υπομονή και πείσμα , διεκδικώντας δυναμικά ένα καλύτερο μέλλον σε όλα τα επίπεδα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις