Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνεχίζονται οι εργασίες στο φονικό στέγαστρο της λιμενικής ζώνης στην Πάτρα-Στη Γερμανία θα αποσταλεί ο αμίαντος-Τι αναφέρουν οι νέες μετρήσεις - ΦΩΤΟ

Συνεχίζονται οι εργασίες στο φονικό στέγ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Στο σημείο υπάρχει απαγορευτικό

Η Χερσαία ζώνη του λιμανιού είναι χωρισμένη στα δύο. Στο σημείο όπου κατέρρευσε πριν από περίπου έναν μήνα το στέγαστρο αμιάντου, γίνονται καθημερινά εργασίες, διαχωρισμού των υλικών. Τα μπάζα αμιάντου τοποθετούνται σε διαφορετικό σημείο από εκείνα του σκυροδέματος και των άλλων υλικών.

Στο σημείο έχουν τοποθετηθεί απαγορευτικά, ενώ υπάρχει και φύλαξη από ιδιωτική εταιρεία που αποτρέπει τους πολίτες να πλησιάσουν στο ύψος μεταξύ Αγ. Νικολάου και Ερμού.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Στο  μεταξύ εστάλησαν σήμερα εγγράφως στον Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ,από το διαπιστευμένο εργαστήριο τα αποτελέσματα των ατμοσφαιρικών μετρήσεων που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της 21/8/2017, σε οκτώ θέσεις περιμετρικά του Υποστέγου καθώς και η αξιολόγησή τους.

Στο συμπέρασμα της έκθεσης αναφέρονται  επί λέξει τα εξής : «…δεν διαπιστώθηκε ρύπανση του αέρα από ίνες αμιάντου και δεν υπάρχει κίνδυνος για την δημόσια υγεία, δεδομένου ότι όλες οι τιμές ήταν κάτω των ορίων που θέτει η ισχύουσα Νομοθεσία.»

Η έκθεση κοινοποιήθηκε ήδη στις αρμόδιες αρχές.

Ο Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ, θα συνεχίσει να ενημερώνει έγκαιρα, έγκυρα και υπεύθυνα τους συμπολίτες μας, για τις ενέργειες που έχουν σχέση με το ατυχές και τραγικό συμβάν της κατάρρευσης του Υπόστεγου στην θέση 4.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις