Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απίστευτη τραγωδία με θύμα κοριτσάκι 2,5 ετών στη Δυτική Ελλάδα-Άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, βρέθηκε στο δρόμο και παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ...

Απίστευτη τραγωδία με θύμα κοριτσάκι 2,5...

Στο Αιτωλικό

Μια τραγωδία γράφτηκε  χθες  βράδυ στο Αιτωλικό με θύμα ένα κοριτσάκι μόλις 2,5 ετών που έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μικρή Μαρίζα βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο των γονιών της και άνοιξε την πόρτα με αποτέλεσμα να βρεθεί στο δρόμο. Διερχόμενο αυτοκίνητο που περνούσε εκείνη την ώρα δεν μπόρεσε να αποφύγει το μοιραίο και να την χτυπήσει με τραγικά αποτελέσματα στην περιοχή κοντά στα δυτικά Γεφύρια.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δεν στάθηκε δυνατό να μείνει στην ζωή... Τα λόγια είναι περιττά για να περιγραφεί η τραγωδία της οικογένειας και της τοπικής κοινωνίας του Αιτωλικού μόλις έμαθε την άσχημη είδηση.

Βαρύ πένθος επικρατεί σε όλη την περιοχή μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης του χαμού της μικρούλας Μαρίας – Γεωργίας Κανελλοπούλου σε τροχαίο ατύχημα χτες το βράδυ. Η τοπική κοινωνία είναι συντετριμμένη και ένα μεγάλο «γιατί» πλανάται σε όλους.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στις 6 το απόγευμα στον Ι.Ν. Παναγίας Αιτωλικού και η σορός θα βρίσκεται εκεί από τις 5:30 μ.μ.

Η οικογένεια δεν επιθυμεί την κατάθεση στεφάνων και αντί αυτών θα προτιμούσε την ενίσχυση του ιδρύματος «Παναγία Ελεούσα».

πηγη

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ανήλικής ημεδαπής, το οποίο έλαβε χώρα χθες το βράδυ, στο Αιτωλικό.
Ειδικότερα,  29χρονος ημεδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μια ανήλικη ημεδαπή, ηλικίας 2,5 ετών,  τη στιγμή που διέσχιζε πεζή την οδό.
Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, συνέλαβαν τον 29χρονο οδηγό του οχήματος για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ενώ διενεργείται προανάκριση για τη διερεύνηση των αιτίων και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις