Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στην Πάτρα για τους Μεσογειακούς Αγώνες ο Ισίδωρος Κούβελος

Στην Πάτρα για τους Μεσογειακούς Αγώνες ...

Ενημερώθηκαν για την πορεία του φακέλου υποψηφιότητας

Ο Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων κ. Ισίδωρος Κούβελος, συνοδευόμενος από το μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων κ. Στράτο Καρέτο, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί (18/8/2017) την Πάτρα προκειμένου να ενημερωθούν για την υποψηφιότητα της πόλης για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες του 2019.

Οι κύριοι Κούβελος και Καρέτος ξεναγήθηκαν από τον δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη και τα μέλη της Επιτροπής Διεκδίκησης των Αγώνων κ. Τάκη Πετρόπουλο και κ. Νάσο Νασόπουλο σε όλους τους χώρους που προτείνεται να διεξαχθούν οι αγώνες, δηλαδή τις εγκαταστάσεις του πρώην κολυμβητηρίου της Αγυιάς, την Πλαζ, το παλαιό λιμάνι και το Νότιο Πάρκο.

Επίσης, επισκέφθηκαν ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής, ώστε να διαπιστώσουν το επίπεδο των υποδομών φιλοξενίας της Πάτρας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους οι κύριοι Κούβελος και Καρέτος ενημερώθηκαν διεξοδικά,  από τα μέλη της Επιτροπής Διεκδίκησης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, για τη φιλοσοφία της υποψηφιότητας της Πάτρας και τους παρουσιάστηκε το σχέδιο οργάνωσης των Αγώνων.

Μετά την ολοκλήρωση της ξενάγησης οι κύριοι Κούβελος και Καρέτος επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Αχαΐας, όπου είχαν συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα παρουσία των μελών της Επιτροπής Διεκδίκησης και του ειδικού συμβούλου του Επιμελητηρίου κ. Θανάση Κούστα, ενώ ο κ Κούβελος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κ. Απόστολο Κατσιφάρα, ο  οποίος λόγω υποχρεώσεων βρισκόταν στον Πύργο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports